Haberler

Eşi Bıçaklanan Milletvekili, Kardeşinin Serbest Kalmasına İtiraz Etti

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşini bıçaklayan kardeşinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itiraz etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, eşini bıçaklayan kardeşinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Yaralı eşinin durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet'i arayarak 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, dün gece geç saatlerde hastanede yatan kayınpederini ziyarete gittiği sırada kayınbiraderi Emrah Kaplan tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Milletvekilinin eşi Murat Hürriyet'in yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, olayın zanlısı ve milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in kardeşi olan Emrah Kaplan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı. Burada adli makamlar tarafından ifadesi alınan zanlı Emrah Kaplan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

VEKİL, KARDEŞİNİN SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ ETTİ

Avukat olan CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise kardeşinin serbest bırakılmasına başsavcılık kanalıyla itiraz etti. İtiraz üzerine dosyanın tekrar mahkemeye gönderildiği ileri sürüldü.

Öte yandan özel hastanede tedavisi süren Murat Hürriyet'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 48 saat boyunca gözetimde tutulması planlanan Murat Hürriyet'i sadece eşi ve ailesi görebiliyor. Murat Hürriyet'in söylenenlere tepki verdiği, konuşulanları anladığını ve gözleriyle temas kurduğu öğrenildi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU

Psikolojisi bozuk olduğu ileri sürülen zanlı Emrah Kaplan'ın ise emniyetteki ilk ifadesinde pişman olduğunu söylediğini ifade edildi. Olayın bir anda geliştiğini söyleyen Murat Kaplan ifadesinde, "Bir anda gelişti. İstemeyerek oldu" gibi cümleler söylediği belirtildi.

Bir çok partili ile CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'i arayarak eşinin durumu hakkında bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da olayı duyar duymaz Fatma Kaplan Hürriyet'i aradı. Eşinin durumu hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, CHP'li vekile 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Emrah Kaplan 3. Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

AKP yandaşı Xboy:

inadına Tayyip inadına akp!!!

7
19
yanıtYanıtla
Egitim şart:

X le başlayan isimlere mefta denir

yanıt4
yanıt2
cemalMobil-ANDROID:

ben bu adaleti anlamadım içeride okadar basit suçtan yatan ve uzun yıllar ceza alanlar varki nasıl oluyorda serbest bırakılıyor

13
0
yanıtYanıtla
musa dunya:

olayı anlatanlar ceza almasın diye yanlış beyan ediyorlar yanlışlıkla elindeki bıçağı alırken üzerine düştü vs derse ve şikâyetçi olunmazsa yasalar ne yapsın iş ciddiyete bişnincede itiraz ediyorlar

yanıt0
yanıt1
kadir ugurlu:

şekli ofsayt, tı zaten! Toplumumuzda böyle psikopotlardan çok var çok. . Eğitim ve gerçek DİN eğitimi ve AHLAK bilgisi bu gibi psikopotlara anlatılmalıdır. .

4
2
yanıtYanıtla
ANAMobil-ANDROID:

CHP LILER SASGINLIK ICINDESINIZ VESSELÄM RABBIM HAINLERIN DILLERINIDE BASIRETLINIBAGLA YARABBIM,

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title