Haberler

Ayrıldıklarını Muhabirden Öğrenen Eser Yenenler'den Murat Boz ve Aslı Enver'e Açık Mesaj: Barışsınlar

Güncelleme:

Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılık haberleri hakkında konuşan Eser Yenenler, "Ayrılmamış da olabilirler. Öyle bir şey varsa barışsınlar." dedi.

Eser Yenenler, tek kişilik gösterisi 'TBT' ile önceki akşam BKM Mutfak Uniq'te seyirciyle buluştu. Gösteri sonrası sevgilisi Berfu Yıldız ile mekandan el ele çıkan Yenenler, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Murat Boz ile Aslı Enver'in ayrılık iddiaları hakkında konuşan Eser Yenenler, "Ayrılmamış da olabilirler. Öyle bir şey varsa barışsınlar" dedi.

Eser Yenenler: Öyle Bir Şey Varsa Barışsınlar

İLK AYRILIĞIN BAŞ MİMARI OLARAK GÖSTERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Murat Boz ile birlikte Nihal-Bahar Candan kardeşleri evinde ağırlayan Yenenler, Murat Boz-Aslı Enver ilişkisindeki ilk ayrılığının baş mimarı olarak gösterilmişti.

Eser Yenenler: Öyle Bir Şey Varsa Barışsınlar

ÇOK ELEŞTİRİ ALDI

Sosyal medyadan birçok eleştiri alan Yenenler'e ikinci kez ayrıldıkları öne sürülen Boz ile Enver ayrılık sorulunca, "Ayrılmamış da olabilirler. Henüz Murat'la konuşmadık. Öyle bir şey varsa barışsınlar" dedi.

Eser Yenenler: Öyle Bir Şey Varsa Barışsınlar

İKİLİDEN AYRILIK AÇIKLAMASI GELMEDİ

Murat Boz ile Aslı Enver'in 2,5 yıllık ilişkilerini noktaladıları öne sürülmüştü. İkinci ayrılan ikilinin birlikte yaşadıkları evleri de ayırdıkları iddia edilmişti. Konu hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Eser Yenenler: Öyle Bir Şey Varsa Barışsınlar

(Kaynak: ntv.com.tr)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beşiktaş Kültür Merkezi Eser Yenenler Aslı Enver Murat Boz Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Misafir:

bu Eser Yenenleri bir ben mi sevmiyorum acaba?

35
2
yanıtYanıtla
YILLAR GEÇİNCE ANLARSINIZ:

Anlaşacak noktaya gelmeden aynı çatının altını paylaşmaya başlıyorsun. Bedenler tüketilince de, ayrılık kaçınılmaz oluyor. Serenay-Kerem ikilisinde de aynı durum, kötü final. Aşkla, sevgiyi, beraberlikle, birlikteliği birbirine karıştırırsan, hüsran her zaman kapının arkasında hazır da bekler. Bir erkek ve bir kızın adına ''ilişki'' deyip ucuz kelimelerle anlatmaya kalkarsan, hayatını''çelişki'' içinde yaşar durursun.

13
1
yanıtYanıtla
Cengiz:

ne yaparsa yapsınlar bananeeee

7
3
yanıtYanıtla
İnsan:

Bu eseride adam ettiler ya bişey demiorum

6
2
yanıtYanıtla
kimbakarbumala:

şu şişkonun bile sevgilisi var arkadas, anlamıyorum :)

3
2
yanıtYanıtla
Gurur duy eser:

Bu senin eserin

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

herşeyi parayı bırakalım. parayı veren düdüğü çalar.

1
1
yanıtYanıtla
Ayıran kendisi:

Birleştiremez ki

0
1
yanıtYanıtla
BAKAMBU:

Eyyyiii ahali bakın görün işte, her önüme gelene bir tekme diyenlerin hali ESER gibi olur. . Ne güzel kenardan kenardan malı indiriyordun ama insan oğlu aç gözlü Baharıda ayıklayayım onuda ayaklıyayım derken herkezin gözünde değerini SIFIR ettin. .

1
0
yanıtYanıtla
...:

sevimsiz eser, ne komiksin ne de sempatik. tam bir fiyaskosun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title