Haberler

Kız arkadaşının eski sevgilisine silah çekip darbetti

Güncelleme:

İstanbul'da, birkaç arkadaşıyla gittiği işkembecide yanındaki sevgilisinin eski erkek arkadaşıyla karşılaşan kişi eski sevgiliye silah doğrultup darp etti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul Esenyurt'ta, birkaç arkadaşıyla gittiği işkembecide yanındaki sevgilisinin eski erkek arkadaşıyla karşılaşan kişi, ortalığı birbirine kattı. Eski sevgiliye atılan dayak ve silah doğrultma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, tarafından 2 tabanca ile birlikte gözaltına alınan Caner K. ile Azeri sevgilisi Gülsura A, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OMUZ ATIP KAVGA ÇIKARDI

Cumartesi günü saat 04.30'da Esenyurt'ta bulunan işkembe salonunda meydana gelen olayda, Azerbaycan uyruklu Gülsura A. ve sevgilisi Caner K, beraberindeki arkadaşlarıyla çorba içmek için işkembe salonuna geldi. Burada, Gülsura A'nın eski sevgilisi Serdar A. ile karşılaşan gruptakiler arasında tartışma çıktı. Caner K. Serdar A'ya omuz atınca aralarında kavga çıktı.

DARP EDİP HAVAYA ATEŞ AÇTI

İşkembe salonunda başlayan kavga sokakta da devam etti. Caner K, arkadaşından aldığı tabanca ve yumruklarla Serdar A'yı darp ederek yaraladı. Ardından havaya bir el ateş etti. Silah sesi üzerine devriye görevi yapan polis ekipleri, olay yerine gelirken, sağlık ekiplerine de haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralanan Serdar A'yı hastaneye kaldırdı.

İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLADIĞI TABANCA BULUNDU

Polis ekipleri, Caner K. ile sevgilisi Gülsura A.'yı gözaltına aldı. Üzerlerinde 1 tabanca ele geçirildi. Ekipler, Caner K. ile birlikte polis otosunda polis merkezine doğru götürülen Gülsura A'nın iç çamaşırında sakladığı tabanca da bulundu. Ekipler, bu tabancaya da el koydu. Şüpheliler, polis merkezine getirilerek sorgulandı. Ardından adliyeye sevk edilen Caner K. ile Gülsura A, mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OLAY ANLARI KAMERADA

İşkembecide yaşanan kavga anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Caner K. ile Serdar A'nın kavga etmeleri, Caner K'nin arkadaşından aldığı tabancayı Serdar A'ya doğrultması, dışarıda kavga etmeleri ve Gülsura A'nın kavgaya karışanlardan aldığı tabanca ile yürümesi yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Adsız:

Serbest kalmış hangi geri ülkede olmuş aaaa Türkiye imiş !!!

26
1
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SERBEST ŞAŞIRDIK MI ?

17
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Yiyin lan birbirinizi beyinsizler. . .

13
3
yanıtYanıtla
CASABU12:

nasıl olur da serbest kalırlar anlamıyorum harbi muz cumhuriyetinde yaşıyoruz

7
0
yanıtYanıtla
SARI:

ERKEKLİK SİLAHAMI KALDII YUHHHH

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BEYİN YOK NE YAPSIN

7
0
yanıtYanıtla
oh işkembe olsada içsek D:

ulan o kadın konstur zaten gecenin 4 dunde işkembecide ne işi var mekandan cıkmışlar belliki icmişler ayılmaya calışıyorlar olur öyle şeyler :D

2
4
yanıtYanıtla
pako:

yer esenyurt kadın azeri bu olanlar normal darp eden salak yanındakın ne sanıyor melekmı hahahaha

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah tamamına erdirsin. . . .

1
3
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

SİLAH ÇEK DARP ET HAVAYA ATEŞ AÇ SONUÇ SERBEST KAL .ANLAYAN BİRİ VARMI ?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title