Haberler

Aydın'da erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen genç kızın babasının sözleri yürek dağladı

Güncelleme:

Aydın Efeler'de 9,5 ay önce erkek arkadaşı Muhammet Gürsoy tarafından parkta pompalı tüfekle öldürülen Merve Kotan'ın babası kızının mezarını ziyaretinde "Her kadın cinayetinde aynı acıyı ve o anları yaşıyoruz. O en ağır cezayı alsa da kızımız artık geri gelmeyecek" dedi.

Dün kızı Merve'nin Kemer Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret eden babası Salih Kotan(49), kızını kendilerinden koparan Gürsoy'a en ağır cezanın verilmesini istedi. Kotan, hayatının baharındaki kızını kaybetmenin acısının halen tazeliğini koruduğunu söyledi.

"HER KADIN CİNAYETİNDE AYNI ACIYI YAŞIYORUZ"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar'ın (25), 24 Mayıs'ta Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'ndeki evine gittiği milli boksör olan erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından bıçakla öldürülmesi olayının kendisine kızı Merve'nin öldürüldüğü olayı hatırlattığını belirten Kotan, "Her kadın cinayetinde aynı acıyı ve o anları yaşıyoruz" dedi

"BİRİNİN 11 DİĞERİNİN 14 SUÇ KAYDI VAR"

Bayramda da kızının mezarını ziyaret ettiğini belirten Salih Kotan, "Kemer Mezarlığı artık ikinci evimiz oldu. Bayramda çok acı bir haber daha aldık. Muğla'da, 'Zeynep' isminde bir kızımız vahşice katledildi. Biz bu cinayetleri duyduğumuzda kendi kızımızın öldürüldüğü gün yaşadığımız acıyı ve devam eden acıyı tekrar yaşıyoruz. Dikkatimizi çeken şey Muğla'daki kızımızı katleden caninin de kızım Merve'yi öldüren kişi gibi bir suç makinesi olduğudur. Merve ve arkadaşı Ekim'i katleden caninin hırsızlık, nitelikli yağma, tehdit, şantaj, resmi evrakta oynama gibi 11 ayrı suç dosyası var. Muğla'daki caninin de 14 suç kaydı var. Bunların artık bitmesi lazım. Bu suç makineleri ile bir arada aynı toplumda yaşamak istemiyoruz.

Aydın'da erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen genç kızın babasının sözleri yürek dağladı

"KIZIMIZ GERİ GELMEYECEK"

Biz kızımızı kaybettik. En ağır cezayı alsa da bizim kızımız geri gelmeyecek. Elbette ki adalet tecelli edecek. Ancak, biz istiyoruz ki, başka Merveler, başka Zeynepler ve Cerenler ölmesin. Bunun için adaletin hızlı ve etkin bir şekilde işlemesini istiyoruz. Bu toplumda insanlar huzur ve güven içerisinde korkmadan yaşamalarını istiyoruz. Bu ruh hastası insanların, psikopatların ve suç makinelerinin toplumdan soyutlanması gerekiyor. Bunlarla aynı atmosferde aynı havayı teneffüs etmek istemiyoruz" diye konuştu.

"EVLADIN ÖLDÜ MÜ SEN DE ÖLÜYORSUN"

Her kadın cinayeti haberi aldığında kahrolduğunu belirten baba Kotan, şöyle devam etti: "Mağdur olmamıza bu kadar acı çekmemize rağmen her zaman söylüyorum Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin. Evlat acısı, çok farklı, asla unutulmayan bir acı. Evladın öldüğü zaman artık sen de ölüyorsun. Gömülmeyi bekliyorsun."

Aydın'da erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen genç kızın babasının sözleri yürek dağladı

"RÜYADA GÖRDÜ ÇEŞME YAPTIRDI"

Mezarlıklar Müdürlüğü'nden izin alıp, bir hafta önce kızının mezarı yanına çeşme yaptırdığını belirten Kotan, "Rüyamda kızımı buradan su içerken gördüm. Bunu şu ana kadar da kimseyle paylaşmamıştım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz 15 Ağustos'ta saat 04.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Nevzat Biçer Parkı'nda meydana geldi. Muhammet Gürsoy (28), bir süredir arkadaşlık yaptığı Merve Kotan (19) ile ortak arkadaşları Ekim Türkmen'i pompalı tüfekle vurarak, öldürdü. Çifte cinayetin ardından kaçan Muhammet Gürsoy, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Gürsoy hakkında Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Karar duruşması 18 Haziran'da görülecek.

Aydın'da erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen genç kızın babasının sözleri yürek dağladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Efeler Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

..:

bu tiple kimseyi öldürmese bile en az 20 yıl yatarı var

8
0
yanıtYanıtla
CAVEMAN:

Çok kötü güldüm vallahi ,doğru bir tespit.

yanıt2
yanıt0
Filozoj:

Kızlarımız maalesef arkadaş, eş seçiminde sürekli yanlış seçim yapıyor...Basit şeylere aldanıp tercihte bulunuyorlar....Sonrası hüsran.....Konu aslında çok geniş....Burası Avrupa değil kızlar.....Gelenekler, göreneklere hala kafada....Kafayı değiştirmek zor, zor, zor......Keşke herkes özgür davranabilse, birbirine saygı duysa....Bu sorun bugünden yarına çözülemez...Bu konunun üstüne de gidilmezse hiç çözülmez.....

4
3
yanıtYanıtla
Sümbüllü:

Tamam da amca kızlarınız da nerde serseri manyak var onlarla sevgili oluyor. Sonra kadın cinayeti. Başka erkek mi kalmadı?

7
0
yanıtYanıtla
kadir:

allah yardımcınız olsun çok üzücü kahroldum

6
0
yanıtYanıtla
yazık:

Ulan tipinden de mi anlamıyorsunuz anasını satayım ne diyeyim kızım ben sana

6
0
yanıtYanıtla
HALKTAN BİRİ:

tam aklıma geldi yorumunuzu gördüm. evet giden gelmez ama tipten demi anlamıyosunuz. koy sıfırbir dizisine başrol oynar. allah yardımcısı olsun ailesinin.

yanıt2
yanıt0
CAVEMAN:

Önce baba için üzülüyorum, Allah sabır versin. Nerde piskopat varsa kızlar onların peşinde .bana genç bir kız dostunu şikayet etti ,kendisini aldatıyormuş iyi davranmıyormuş , bende ayrıl ozaman dedim efendi çok genç var dedim. Kızda bana böyleleri çekiyormuş sert olması lazımmış (karakter olarak,aklınıza başka şey gemesin ).kendi düşen ağlamaz.

3
2
yanıtYanıtla
ADALET:

Tipe bak ben buna köpegimi veripte gezdirtmem bile kızlar bu tiplerde ne buluyor anlamam maalesef ülkedeki suçlu tipi hep aynı sakal yanlardan kazıtılmış tepede bırakılan bir tutam saç iğrenç görünen kollarda dövmeler yazık toplum olarak hep bir özenti içindeyiz bu tipleri belediye sokaklardan toplayıp hayvan barınaklarına bıraksın bence. . . . .

4
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

türk kızları genel olarak ya paralı adamın peşinden gidiyor yada piskopat serseri tipli kişilerin peşinden fakat iyi sessiz sakin kendi halindeki erkekleri ezik olarak görüyolar herkes hak ettiğini yaşıyo bence paralı adamın peşinde giden parayı alıp kendini kullandırılıyor serserinin peşinden gidende aha sonu bu

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title