Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Damadı ve Başdanışmanı Kushner'i Kabul Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın kıdemli danışmanı ve damadı Jared Kushner'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kıdemli Danışmanı ve Asistanı Jared Kushner'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

GÖRÜŞMEDE BAKAN ALBAYRAK DA HAZIR BULUNDU

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kıdemli Danışmanı ve Asistanı Jared Kushner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geçen Jared Kushner, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.

GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

Görüşmede, Suriye ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel konular ve ikili ilişkilerin ele alınacağı belirtiliyor. Kushner'in ziyaretinin günü birlik olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan dışında herhangi bir isimle görüşmeyeceği açıklanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Recep Tayyip Erdoğan Jared Kushner Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title