Haberler

Bir Katliam Daha! Zehirli Et Verilen 4 Köpek ve 3 Kedi Öldü

Güncelleme:

Balıkesir'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin verdiği zehirli eti yiyen sokak köpeği ile iki aylık 3 yavrusu ve 3 kedi kurtarılamayarak öldü. Zehrin etkisiyle can çekişen 6 köpek yavrusu ise hayvanseverlerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin verdiği zehirli eti yiyen 1 sokak köpeği ile iki aylık 3 yavrusu ve 3 kedi ölürken, 6 yavru köpek ise hayvanseverler tarafından kurtarıldı.

ANNE KÖPEK İLE 3 YAVRUSU VE 3 KEDİ ÖLDÜ

Olay, saat 17.00 sıralarında Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Tatlısu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Tatlısu İlk ve Orta Okulu bahçesine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bırakılan zehirli etten sokak köpeği ile 8 yavrusu ve 3 kedi yedi. Hayvanlar zehrin etkisiyle can çekişirken olayın haberini alan hayvanseverlerin müdahalesi ile 6 yavru köpek kurtarılırken, anne köpek ile 3 yavrusu ve 3 kedi kurtarılamayarak öldü.

"HAYVANSEVERLER OLARAK ÇOK ÜZÜLÜYORUZ"

Bu tip olayların son zamanlarda artış gösterdiğini belirten mahalle sakinleri, "Hayvanseverler olarak çok üzülüyoruz. Tatlısu Mahallesi'nin önemli alanları görebilecek şekilde mobese kameraları konulması için Erdek Kaymakamlığı'na başvuracağız" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Erdek Haberler

500

Yorumlar (43)

Esra:

Kardeşim bak, bu garibanlar masum, masum anlıyor musunuz? Onlar dünyadaki cennetimizdir. Ayrıca insanoğluyla alakalı çok şeyi görüp bildikleri için de konuşamamalarında bir hikmet vardır. Sen adeta melek olan hayvana bunu yaparsan iki cihanda da yatacak yerin olmaz. Daha ne kadar anlayacağınız dille konuşabilirim bilmiyorum.

8
1
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

YER YÜZÜNDEKİ EN VAHŞİ CANAVAR , AÇ GÖZLÜ , MERHAMESTİZ DUYGUSUZ CANLI İNSANLARIN BÜYÜK. BİR KISMI MALESEF .

8
0
yanıtYanıtla
Flz:

Hayvan ve çocuğa dokunanin yüzü iki cihandada gülmesin başına her türlü felaket gelsin

8
0
yanıtYanıtla
İĞNEYİ KENDİNEEEEE:

İĞNEYİ KENDİNE. . BAK HELE O KADAR SIĞIRSIN O KAAR SIĞIRSIN Kİ TAM BİR SIĞIRCIKSIN. . BEN ŞİMDİ KAHVEDEYİM. . OKEYE DÖNÜYORUM SARI BEŞLİYE OKEY ATACAĞIM. . HESAPTA KABARIK. . . SEN BOŞ AHKAM KESİP MİLLETE AKIL VERME. DE OLMAYAN AKLINI KENDİNE SAKALSAN DAHA İYİ

yanıt0
yanıt0
hayvansever bi dost:

ben anlamıyorum bu yorumları beğenmeyenler kim arkadaş ya gıcıklığına mı beğenmiyorsunuz ben anlamıyorum ya neyse konuya dönecek olursak Allah der ki hayvanlar benim sessiz kullarımdır onlar şimdi susarlar ama mahşer günü hepsi konuşucaklardır demem o ki bunların yaptıkları inşallah yakın zamanda kendilerine 1000 kat kötü şekilde geri döner inşallah beterini yaşarlar .

5
1
yanıtYanıtla
Frankfurt:

İnsan oğlundan korkmoyrsun allahtan kork ey vicdansız

6
0
yanıtYanıtla
Tüh:

O masumlar, kendilerini gözünü kırpmadan öldürenlerden daha kıymetli. Bunun yasası çıkmaz gibi

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazık ya. . .

4
0
yanıtYanıtla
Leyla:

kusun yuvasina dokunmayin diye Hayvanlara zarar vermeyin diye buyutulduk Hic mi nasihat edeniniz olmadi Yavrulari olan hayvana kiymak nedir Nesiniz siz Insanlik nerede !!!

4
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

yahu ne diyeyim. o kadar alçak o kadar kansızsınız ki. . hayvanları sevmeyen insanları sevemez. . merhamet. şefkat vicdan denen duyguları olamayan duygusuz adi insan müsveddeleri. Allah sizi bildiği gibi yapsın. . bin türlü cezanızı belanızı versin te zamanda inşallah. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title