Haberler

Engin Altan Düzyatan'ın başrol oynadığı Kurşun dizisi final yapıyor!

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından FOX TV'de yayınlanan Kurşun dizisinde boy gösteren Engin Altan Düzyatan'ı şoke eden bir gelişme yaşandı. Son iki haftada reytinglerde dibi gören dizi, 7. bölümde final yapma kararı aldı.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun olduğu Kurşun dizisi, son iki haftada reytinglerde dibi görünce FOX TV yönetimi dizinin fişini çekti ve final yapma kararı aldı.

REYTİNGLERDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

1970'lerin Türkiye'sinde geçen bir hikayenin anlatıldığı Kurşun dizisi, ekran yolculuğuna büyük umutlarla başlamıştı. Ancak son haftalarda reytinglerde büyük düşüş yaşayan dizi, ekranlara flaş bir şekilde veda ediyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 5. bölümünün yayınlanmasının ardından kanal yönetimi diziyi sonlandırma kararı aldı.

İlk 3 hafta reytinglerde kendisine iyi bir yer bulan Kurşun dizisi, son iki hafta reytinglerinde ise dibe çöktü. Dizinin başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi isimler yer alıyordu.

Engin Altan Düzyatan'ın başrol oynadığı Kurşun dizisi final yapıyor!

KURŞUN DİZİSİ HAKKINDA

Kurşun dizisinin hikayesi İstanbul'un 1970'li yıllarında adalet arayan bir savcının ve kalemine güvenen genç bir gazetecinin mücadelesin anlatıyor. Orhan ve Leyla'nın aşkı 70'lerin renkli mahalle kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savruluyor. Onlar adaletin peşinden koşarken bizler bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden başka yeni bir ülkeye dönüşmesini anlatıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Burçin Terzioğlu Türkiye Haberler

500

Yorumlar (44)

vatandaş:

biz seni erturul olarak sevdik sanmaki ne yaparsan oturup izlenecek

37
2
yanıtYanıtla
Degenek son:

Evet Engin milletimiz senin restine rest dedi :) hepsi bu..

25
1
yanıtYanıtla
Engin Ertugrul ile bagdasti gerisi bos:

Engin Altan, Ertugrul dizisin de cikabilecegi en yüksek noktaya cikti, öyle tarih dizilerin de oynamali, rolünü mükemmel yapiyor, aksi taktir de, unutulur gider

21
0
yanıtYanıtla
weeq:

Türk halkı adam akıllı dizileri sevmez illa bi aşk meşk entrika olcak dayet güzel bir diziydi o zamanı da yansıyordu. yazık kaç tane böyle dizi gitti. Sonra neden böyle diziler çıkmıyor diyorlar çıkıyorda izlemiyonuz

9
8
yanıtYanıtla
Tırt:

Seni TRT’de izledilerde sen olduğun için değil oynadığın karakter için. Şimdi bak tırtsın işte

14
3
yanıtYanıtla
Zeycan Çetin:

Hülya’nın damadı olmak da bir yere kadarmış. . . Şımarmıştı. . . bence oturup çocuklarıyla ilgilendin bu aralar. Kocasını hala Özgeden kıskanan, Kıskanç karısıyla da tabiii. . . .

yanıt2
yanıt0
Tapınak şövalyesi:

Sen git saray dizileri çek...

6
10
yanıtYanıtla
Memleketim:

Dirilis dizisinde muhafazakarlarin sayesinde reyting yapiyordun. Senin durumun aynen su sekle benziyor Engin. Camii''den cik meyhaneye git. Türk halki fanatiktir kivirmayacaksin. Kivirirsan hicbiryerde dikis tutturamassin.

11
2
yanıtYanıtla
mustafaak:

kanal önemli böyle ne idigi belli olmayan amerika kanali olunca kimseyi takmiyoruz. . .

7
6
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

kafana taktıgın şu şapka mı korumalık mı neyse çıkar da öyle konus AKpil yüzünü gözünü sil öyle konus anlayamıyoruz seni.

yanıt5
yanıt18
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title