Haberler

Engelli Sandığı Köpek Yürüdü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi yolda ayağının sakat olduğunu düşünerek görüntüsünü çektiği köpeğin yürümeye başlamasıyla şaşkınlık yaşadı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir kişi yolda ayağının sakat olduğunu düşünerek görüntüsünü çektiği köpeğin yürümeye başlamasıyla şaşkınlık yaşadı.

Ayvanat Mahallesi'ndeki evine giderken yolda sürünen köpeği fark eden Mehmet Alkanat, ayağının sakat olduğunu düşündüğü hayvanın durumunu belediyeye iletmek için cep telefonuyla görüntüsünü çekmeye başladı.

Çekim sırasında yoldan geçen sürücüleri de dikkatli olmaları konusunda uyaran Alkanat, durumuna üzüldüğü köpeğin bir süre sonra ayağı kalkarak yürümesi üzerine şaşkınlık yaşadı.

Alkanat, gazetecilere yaptığı açıklamada, videosunu çektiği köpeğin sakatlandığını düşünerek durumunu belediye iletmek istediğini söyledi.

Görüntüyü ardından sosyal medyadan paylaştığını anlatan Alkanat, "Köpek adeta şaka yaptı. Az önce sürünen köpek şu an sapa sağlam ayakta duruyor. Bu komedi değil de nedir? Sanırım kaşıntısı var ve bit döküyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Şanlıurfa Siverek Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

Maalesef:

Memleketin hayvanları bile üçkagitci çıkmış

45
1
yanıtYanıtla
NEMO:

AKP Lİ KESİN :) BU TAKTİĞİ İYİ BİLİRLER

23
13
yanıtYanıtla
alican:

chp gibi yabanci lara ajanlik yapmiyolar en azindan

yanıt0
yanıt0
Gerçek hayat:

Belliki sende beyin bedava

yanıt0
yanıt1
reis:

sadakaya alistirilan toplumun sonu bu, bir dahaki secimde 250 gr lik cayi kapmak icin miting alanlarinada gider bu kopekler

13
22
yanıtYanıtla
Derman:

Seni o köpek kovalasın.

yanıt3
yanıt4
can:

Domuz etine alismaktan iyidir..siz kendi sonunuzu dusnun

yanıt0
yanıt0
Birbaytar:

paraziter veya dermatolojik bir problemi var. Videoyu çekip eğlenen vatandaş gerçekten birine haber vermeyi de deneyebilirsin

24
2
yanıtYanıtla
ehue:

adam haberlere kadar ulaşmış buradan senin gibi duyarlı birileri gidip tedavisini üstlenebilir sanki

yanıt2
yanıt0
ASABİ:

MİLLET KUYRUKLARDA BEŞ ON KURUŞ UCUZA PATATES SOĞAN ARARKEN SİYASETÇİLER KAMU SEKTÖRÜNÜN BÜYÜK BİR KISMI MİLLETTEN TOPLANAN VERGİLERİ GERÇEK ANLAMDA HESABINI VERMEYECEKLERİNİ BİLDİKLERİNDEN ÖLÇÜSÜZ VE İSRAF İÇİNDE HARCAMAKTADIRLAR. KAMU TAM BİR ARPALIK HALİNİ ALMIŞTIR BU YÜZDEN HERKES. ÖZEL SEKTÖRDE YAN GELİP YATIRMAYACAKLARINI BİLDİKLERİNDEN KAMUYA KAPAĞI ATAMAYA ÇALIŞMAKTADIR. BU MEMLEKETTE MENFAATÇİLİK İKİYÜZLÜLÜK ALMIŞ BAŞINI GİDİYOR O YÜZDEN BU MİLLETİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMİYOR

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title