Haberler

Eski eşi tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut'un kızına 8 yıllığına kayyum atandı

Güncelleme:

Kırıkkale'de eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut'un 10 yaşındaki kızına 8 yıllığına kayyum atandı. F.B.V.'nin reşit olacağı yaşa kadar kayyum olarak görevlendirilen avukat, banka hesabındaki bağışlar yoluyla toplanan parayı ve kızın kişisel haklarını koruyacak. 9 Ekim'de yapılacak cinayet davasına yaklaşık 60 avukatın katılacağı öğrenildi.

KAYYUM, KÜÇÜK KIZIN BANKA HESABINDAKİ PARAYI KORUYACAK

Kırıkkale'de 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi üzerindeki bir restoranda eski kocası Fedai V. (43) tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un (38) kızı F.B.V. (10) için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının talebi üzerine Kırıkkale Sulh Hukuk Mahkemesinin görevlendirdiği bir avukat kayyum olarak atandı. Türkiye'yi ayağa kaldıran ve toplumda infial uyandıran görüntüler sonrası ünlü sanatçıların da aralarında olduğu spor camiası, siyasi ve birçok kişinin düzenlediği organizasyonlardan elde edilen gelir ve bağışların güvence altına alınması için F.B.V.'nin reşit olacağı yaşa kadar kayyum olarak görevlendirilen avukat, banka hesabındaki parayı ve kızın kişisel haklarını koruyacak.

DAVAYI 60 AVUKAT TAKİP EDECEK

Kırıkkale Hacılar F Tipi Cezaevinden Bolu'daki F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine nakledilen Fedai V. ise, Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesinde 9 Ekim Çarşamba günü saat 09.00'da Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SGBS) ile hakim karşısına çıkacak. Kırıkkale Adliyesinde yapılacak duruşmaya Türkiye'nin çeşitli illerinden davayı müdahil olmak isteyen Kırıkkale Barosu, Kadın Hakları Komisyonu ve Çocuk Hakları Komisyonuna bağlı yaklaşık 60 avukat da takip edecek. Dava süresince Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) gereğince zanlı Fedai V. ve kızı F.B.V. için Kırıkkale Barosu tarafından avukat görevlendirildi.

OLAYLA İLGİLİ GÜVENLİK KAMERALARI YENİDEN İNCELENECEK

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından duruşma günü olan 9 Ekim Çarşamba gününe kadar Emine Bulut'un bıçaklanarak öldürüldüğü iş yerlerinin ve Kent Güvenlik Sistemi (KGYS) güvenlik kameralarına yansıyan kişi ya da kişiler araştırılıp yeniden ifadelerine başvurulacak.

Öte yandan, daha önce baba Fedai V.'nin kızı F.B.V. ile istediği zaman görüştüğü ve bununla ilgili anne Emine Bulut'un herhangi bir engel çıkarmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emine Bulut Kırıkkale 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (33)

nsrn:

yasal varis diyorsunuz da onlar daha çok yiyiciler inanın. Abim genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybettiğinde yeğenim 2 yaşındaydı. Başta annesi olmak üzere dayılar teyzeler hepsi kalan mirası ortağı oldular. Ev araba nakit para şirket hisseleri . . . . geriye kalan sadece bir bilezik onu da yeğenim evlenirken taktılar. Kime güveneceksin herkes hırsız olmuş yetim hakkı falan dinleyen yok

39
0
yanıtYanıtla
balıkçı:

balık baştan kokar.

yanıt6
yanıt1
AYHAN:

Yalnızz adamaa üzüldüm düşünsenize kadın boşanıyor olan çocuğa adama oluyor bir çocuğu babasından koparmak ölümden daha beterr ne diyimm kadında belasını bulduu öldüü ya siz olsaydınız ne yapardınız!

0
39
yanıtYanıtla
Dombili:

Mahkemede anlatırsın derdini

yanıt23
yanıt0
FİLO:

SAÇMALAMA YAAA AYHAN. . . . . . .

yanıt15
yanıt0
revaa:

umarım sende belanı bulursun ayhan pisliğğii

yanıt22
yanıt0
AYHAN''A CEVAP:

SENIN GIBILER OLDUKCA BU DÜNYADA BIZE RAHAT YOK ZATEN. BASTAN COCUGUYLA ILGILENMEMIS ADAM!!! HEM DIYELIM KI GÖRMEK ISTEDI, KADIN GÖSTERMEDI- MAHKEMEYE GITSIN!! ÖLDÜRMEK MI GEREKIR- COCUGUNU SEVEN DÜSÜNEN YETERKI COCUGUM MUTLU HUZURLU OLSUN DER ANNASINI DA KIZINI DA RAHAT BIRAKIRDI!!!! SENI DE BENCE BIR ICERI ATMAK LAZIM - SENDE DE ÖLDÜRME POTANSIYELI GÖRDÜM

yanıt29
yanıt0
cemil:

kayyum atanması gereken o kadar masum çcuk var ki bu sadece görünen bir örnek.

37
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu çocuğun yasal varisi yok mu amca dayı hala teyze babaanne dede anneanesi v. s. bunun rahmetli annesi ve babası kimden doğdu hiç mi kardeşi yoktu yada bu devletin kayyum atamaya ne ihtiyacı var çocuk bakım evleri yok mu en nihayetinde oraya verilsin ve bu parayıda orası yönetsin ne alaka kayyum.

3
21
yanıtYanıtla
ysf:

ne kadar saçma konuşmuşsun, artık öyle bir devirdeyiz ki dediğin akrabaları hadi haklarını korumadı ve kıza hiç yardımda bulunmadı. Sonuçta bir geleceği olmalı, başında annesi babası yok. O yüzden çok mantıklı bir şey

yanıt16
yanıt1
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title