Haberler

Emine Bulut davası için takipçi olmaya bir avuç insan gitti

Güncelleme:

Türkiye'yi yasa boğan ve sosyal medyada milyonların konuştuğu Emine Bulut cinayetinin katil zanlısı Fedai Varan'ın duruşmasını takip etmek için giden az sayıdaki vatandaş, güvenlik görevlileri tarafından bahçeye alınmadı.

Kırıkkale'de 10 yaşındaki kızının yanında eski eşi Emine Bulut'u bıçaklayarak öldüren Fedai Varan'ınduruşması Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASIYLA YARGILANACAK

18 Ağustos'ta 10 yaşındaki kızının yanında eski eşi Emine Bulut'ubir restoranda tartışma sırasında bıçaklayarak öldüren Fedai Varan, "canavarca hisle tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacak. Sabah saatlerinde Kırıkkale Adliyesi'ne getirilen Fedai Varan, hakim karşısına çıktı.

Emine Bulut davası için takipçi olmaya bir avuç insan gitti

TAKİPÇİ OLMAYA BİR AVUÇ İNSAN GİTTİ

Duruşmayı çok sayıda ulusal ve uluslararası basın mensubu takip ediyor. Kırıkkale Adliyesi çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alınırken, avlusuna basın mensupları ve eylem için bekleyen bir grup vatandaş adliye bahçesine alınmadı. Ankara, İzmir, Trabzon, Bursa, Konya, Çanakkale, Çorum, Antalya, İstanbul, Yozgat, Kütahya, Erzurum, Afyonkarahisar, Tekirdağ, Kırklareli, Van ve Batman Baroları davaya müdahil oldu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Emine Bulut Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (17)

Fuat avni:

bos tipler oraya gitmis

4
18
yanıtYanıtla
UNUTMADIK:

KİMSE BEN DAVAYA GİDİCEM DEYİP İŞİNDEN İZİN ALAMAZ EKMEK ASLANIN ARTIK SİNDİRİM SİSTEMİNDE ÇIKIŞ YOLU BULMAYA ÇALIŞIYOR BURDA BİR AVUÇ İNSAN DİYORSUNUZ. .

21
1
yanıtYanıtla
ömer:

boş işler ne eminesi

2
15
yanıtYanıtla
Özgür:

Bu haberdeki boş olan tek şey senin yorumun.

yanıt11
yanıt2
mal ömer:

adımdan utandım mal seni.

yanıt12
yanıt1
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:

NE OLMASINI BEKLİYORDUNUZ Kİ BİZİM ATEŞİMİZ 3 GÜN SONRA HAYAT ÇİLESİ DEVAM HERKESTE OLDUGU GİBİ

16
1
yanıtYanıtla
Ronaldo:

nasıl bir avuç insan gitti 81 ilden 200 avukat davaya müdahil oldu

13
1
yanıtYanıtla
GENÇKIZ:

ÖNEMLİ OLAN DAVAYA KAÇ KİŞİNİN GİTTİĞİ DEĞİL KAÇ MİLYON İNSANIN KALBİNİNORDA OLMASIDIR.

7
5
yanıtYanıtla
Hehe Yaw Milletin isi Gücü Yok Kalbi:

Ordaymis Binlerce MEHMETCiK FIRAT KALKANI HAREKATINDA KEKOLAR PUSUDA ACIMADAN BILDIRCINLAR GiBi AVLAYACAG

yanıt0
yanıt0
Paranaue Paranaue Parana:

Üretim bandında sen mi durucan şekil yapma herkesin meşgalesi var.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title