Haberler

Emily Ratajkowski, yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla tepki çekti

Güncelleme:

Güzel model Emily Ratajkowski, sosyal medyadan yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla eleştiri oklarını üzerine çekti. Ratajkowski'nin bir takipçisi paylaşıma, "Farkındalık yaratmak için böyle bir poza gerek yok." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yayınladığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren güzel model Emily Ratajkowski, son fotoğrafıyla eleştiri oklarını üzerine çekti.

"BÖYLE BİR POZA GEREK YOK"

Instagram hesabından koltuk altının fotoğrafını yayınlayan Emrata lakaplı güzel model takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Emrata'nın bir takipçisi, paylaşıma, "Farkındalık yaratmak için böyle bir poza gerek yok." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Görmeyi kaldıramayacağım bir görüntü olmuş." ifadelerini kullandı.

Emily Ratajkowski, yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla tepki çekti

EMİLY RATAJKOWSKİ KİMDİR?

Emily Ratajkowski, 7 Haziran 1991 tarihinde dünyaya geldi. İngiltere'de doğan Polonya asıllı baba ve İsrail asıllı bir annenin kızı olan Ratajkowski, 2004 yılında ilk filmi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Annesi Kathleen Balgley bir akademisyen, babası John Ratajkowski ise bir ressam ve öğretmen olan Ratajkowski, beş yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Encinitas şehrine yerleşti. On dört yaşında Ford Models isimli modellik ajansına katıldı. Lise eğitimini, babasının da öğretmenlik yaptığı San Dieguito Akademisi'nde tamamladı. 2009 yılında Kaliforniya Üniversitesi'ne yüksek öğrenim hayatına başlasa da mankenlik kariyerini sürdürmek için bir yıl sonra buradan ayrıldı.

Emily Ratajkowski, yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla tepki çekti

2004 yılında Andrew's Alteration adlı kısa filmde rol olarak oyunculuk kariyerine başladı. 2005 yılında A Year and a Day adlı filmde küçük bir rolde yer aldı. Üniversite eğitimi aldığı 2009 ile 2010 yılları arasında iCarly adlı dizinin iki bölümünde Tasha karakterini canlandırdı. Bir taraftan modellik kariyerini sürdüren Ratajkowski, 2011'de Treats! Magazine adlı derginin kapağında yer aldı. Ağustos 2012'de, Sara Jean Underwood ile birlikte Carl's Jr. reklamında oynadı. Treats! Magazine'deki resimlerinin ardından aldığı teklifler neticesinde Maroon 5'ın "Love Somebody" ve Robin Thicke'in "Blurred Lines" adlı şarkılarının video kliplerinde yer aldı. Çıplak olarak yer aldığı "Blurred Lines" klibi Topluluk Kuralları'nın ihlali sebebiyle YouTube tarafından kaldırılsa da Temmuz 2013'te videonun site üzerinden yayımlanmasına tekrarda izin verildi. Ratajkowski, yönetmenliğini David Fincher'ın üstlendiği 2014 yapımı Kayıp Kız (Gone Girl) filminde Andie Hardy karakteriyle yer alarak ilk büyük çaplı sinema deneyimini yaşadı.

Emily Ratajkowski, yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla tepki çekti

Emily Ratajkowski, yayınladığı koltuk altı fotoğrafıyla tepki çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emily Ratajkowski Sosyal Medya Instagram Haberler

500

Yorumlar (44)

esra:

İğrenç diyen erkek topluluğu. Kendi vücudunuzda bulunan kıl sayısının farkında mısınız da bizim vücudumuzda bulunan kıllar hakkında yorumda bulunabiliyorsunuz?Allah bizi böyle yaratmış. Maalesef ki sizin vücudunuzda olduğu gibi bizim vücudumuzda da kıl çıkıyor. Yaratılışımız bu ve kimse de bunu iğrenç olarak adlandıramaz Eğer biz iğrençsek siz bizden daha iğrençsiniz. Kadınların vücudu, saçı, tırnağı, suratı, makyajı, kıyafeti hakkında yorumda bulunmaktan vazgeçin. Dedikoducu kadınlardan betersiniz

15
16
yanıtYanıtla
Diyarbakırlı:

Esra abla , doğrudur tüm canlılarda koltuk altı veya değişik kısımlarda kıllar çıkar. Lakin bunlar zamanla , fırsat bulundukça temizlenir. Bu bayan özellikle koltuk altını sergilediği için karşı çıkıyoruz.

yanıt2
yanıt0
CEVAP:

burada sorun kadınlarda kıl olması değil; kılların sergilenmesidir. Kadından beklenen temizlik ve zarafettir. İnanç yoksunu bir kısım sanatçıların oluşturduğu bu akıma bir kadın olarak sizin de tepki göstermeniz gerekirdi.

yanıt10
yanıt3
nalan:

bence çok yakışmış

14
16
yanıtYanıtla
Tim0135:

Genel konuşmuyorum herkes alınmasın,şu an bazı kadınların istediği kadın erkek eşitliği değil, tamamen kadın hegemonyası! Bizdeki bazı tiplerde dahil, kadınlar iyice zıvanadan çıktı, şeytanileşti!!!

16
3
yanıtYanıtla
000000000000000000000000:

HAY SENİN SEPET KAFANA

yanıt3
yanıt4
Erkek:

Arkandayız reis.

yanıt1
yanıt1
MERVE:

yok kadınları belli bir kalıba sokmamak için farkındalık olsun diye yapıyolarmış. Abi ne alakası var kalıpla bu temizliktir, öz temizliktir, kişinin kendine bakmasıdır, temizlik imandandır. İğrenç diyen erkekler siz maymun gibi dolaşırken iyi. BOŞ MUHABBET YAPMAYIN. UZAYIN

9
7
yanıtYanıtla
RACO:

buz gibi soğudum bir anda iğrenç

11
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ne olmuş la sende yok mu sanki

yanıt7
yanıt7
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title