Haberler

Tartıştığı komşusunu öldüren şahıs, aynı silahla intihar etti

Güncelleme:

Kastamonu'da yaşayan emekli öğretmen önce tartıştığı komşusunu tabanca ile vurarak öldürdü, sonra da aynı silahla intihar etti.

Kastamonu'da yaşayan emekli öğretmen İlhan Pelenk (53), sebebi öğrenilemeyen bir tartışma sonrasında komşusu Gülten Temir'i (38) tabanca ile öldürdü. Sonra da aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

AĞIR YARALANIP KURTARILAMADILAR

Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Konutları Sitesi'nde, evli ve 2 çocuk babası emekli öğretmen İlhan Pelenk, henüz bilinmeyen bir nedenle aynı sitede oturan komşusu Gülten Temir ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine, İlhan Pelenk yanındaki tabanca ile Gülten Temir'e ateş etti.

Temir, vücuduna isabet eden kurşunla yere yığıldı. Pelenk, daha sona aynı silahı başına dayayıp ateşledi. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Temir ve Pelenk'i ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırdı. İlhan Pelenk ve Gülten Temir, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (59)

Adınız soyadınız:

53 yaşında nasıl emekli olmuş ya yaşa takılmamışmı

37
7
yanıtYanıtla
SORMAGİT:

Kafadan sakat raporu almıştır, belli değil mi?

yanıt11
yanıt4
Öğretmen:

Dostum, öğretmenler için emekli olma, 25 yıldır. 25 yıl sonra dilekçe verip ben emekli olmak istiyorum der ve ayrılır, ama emekli maaşı hak etmek için yaşı bekler, mesela benim meslekte 12.yılım yaşımda 34. 13 sene daha çalışmam lazım prim günümün dolması için, 13 sene sonrada 47 yaşında olacam, ya dilekçe veririm isterim emekliliğimi, ya da çalışmaya devam ederim. Ama maaş için tabiki yaşı beklicem o da 62 yaş gözüküyor benim hesabımda.

yanıt7
yanıt2
Emin:

Durduk yere kimse kimseyi öldürmez olayı derinden araştırmak lazım

19
5
yanıtYanıtla
Haydar:

50 yaşında nasıl emekli olmuş bir de 3 ay yaz tatili haftasonu bayram falan ne kadar az çalışıp emekli olmuş kolay kazanç kolay son işte beleş yaşamış hayatı hiç haketmemiş.

3
18
yanıtYanıtla
Hayri:

Ruh hastasımısın?Ruhunu terbiye et.

yanıt7
yanıt0
Burak:

Şu haberden çıkardığın sonuç emeklilik mi? Boş yapıp zırvalama!

yanıt9
yanıt0
Osman:

Nerden biliyon? Herkes seninle aynı zekaya sahip değil ki?

yanıt4
yanıt0
Bünyamin PERVANELİ:

O öğretmene O silahı kim vermiş. .

18
1
yanıtYanıtla
Fb li:

Silah olacak kardesim, devir degisti kimse kimseye dayilik yapamayacak.

yanıt4
yanıt13
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title