Haberler

Eljif Elmas'tan muhteşem gol! Kale arkasından attı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olan 20 yaşındaki yıldız isim Eljif Elmas idmanda şov yaptı. Elmas'ın idmanda kale arkasından attığı golü Napoli resmi hesabı yayınladı.

Fenerbahçe'nin 16 milyon euroya Napoli'ye sattığı yıldız oyuncu Eljif Elmas gösterdiği performansla İtalyanları mest ediyor. Elmas bu kez de idmanda attığı golle gündeme geldi.

Eljif Elmas, ülkede konuşulmaya devam ediyor. Napoli'nin resmi hesabından paylaşılan videoda, antrenman sırasında yıldız futbolcunun kale arkasından gol attığı görülüyor.

ELJIF ELMAS KİMDİR?

27 Eylül 1999 tarihide Makedonya'nın Skopje kentinde dünyaya gelen Eljif Elmas, futbola Makedonya kulubü Rabotnicki'nin altyapısında başlamış, 2015 yılında ise A takıma yükselip profesyonel olarak forma giymeye devam etmiştir.

1,82 boyunda olan ve sağ ayağına hakim olan Elmas, Makedonya'nın 21 yaş altı takımlarında forma giymiş, son olarak da Makedonya A Milli Takımı'na yükselmiştir. On numara mevkisinde oynayabilen genç yetenek, ihtiyaç halinde kanat ve merkez orta sahada da mücadele edebilmektedir.

Elmas, 2017/2018 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek. Elmas, Rabotnicki ile35 maça çıkarken 7 gol attı, 7 de asist yaptı.

Makedonya U-21 Milli Takımı'nda da forma giyen Elif Elmas, Makedonya Futbol Federasyonu tarafından Aralık 2016'da 'En iyi Genç Oyuncu' seçilmişti. Kısa sürede Makedonya Milli Takımı'na da yükselen Elmas, 11 milli maçta 2 gol attı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 40 resmi maça çıkan Eljif Elmas ligde oynadığı 29 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Makedonya Napoli Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (20)

FENEVGENELEVE GELEN:

FUTBOLU UNUTUYOR CüNKi SANLI FETiH SULTAN TERiM VE GüZEL GS ORDUSU KADINKöYDE SAMPiYONLUGU KUTLAMISTIR O GüN BUGüNDüR FENEV FUTBOLDA NAKAAVT

31
14
yanıtYanıtla
DAVET:

BU HAFTA GELİN EVİNDE TÜRKTELEKOM STADINDA KINA GECESİNE DAVETLİSİNİZ.

yanıt5
yanıt6
fb:

o cinconun genelevinde doğan çocuksun herhalde genelin evladı seni herkesi kendiniz gibimi görüyorsunuz

yanıt3
yanıt12
RONALDO:

GELEN EVİMİ DAMAT EVİMİ GÖRECEZ (DAVET)

yanıt0
yanıt1
n:

Hafta sonu eline reçeteyi verecez, dilin hemen çözülecek az kaldı

yanıt0
yanıt1
CAN DEP:

ADAM UCUZA GİTTİ. Bİ DAHA Kİ SENE 2 MİSLİ FİYATA SATACAKLAR. DEME Dİ DEME SALATASARAYLILAR

9
10
yanıtYanıtla
mersini:

o kadar iyi topçu ki yedek külübesinden çıkamıyor. işiniz gücünüz pohpohlamak

9
6
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

idmanda şov yapsa ne olur yapmayın maçlarda atamadıktan sonra bir önemi varmı

8
1
yanıtYanıtla
ismail66:

antremanda siz benim neler yaptigimi görseniz Messi zanedersini ama macta birsey cikmiyor ne anladim ben bundan

5
2
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

GERİZEKÂLILAR, BEN 55 YAŞINDAYIM. İDDİA EDİYORUM 100 ŞUTTAN BİRİNİ ÖYLE GOL YAPARIM. ACABA O NUN , ATAMADIĞI 99 ŞUTU DA GÖSTERİYORLAR MI....!!!??? YA UYUZUN KALECİ İLE KARŞI-KARŞIYA , VEYA BOŞ KALEYE ATAMADIKLARINA NE DERSİNİZ...!!!!???

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title