Haberler

Elia'nın ardından İrfan Can Kahveci de Başakşehir'den ayrılacak

Güncelleme:

Şampiyon Başakşehir'de Elia'dan sonra bir ayrılık daha yaşanacak. Tarihi zaferde büyük pay sahibi olan İrfan Can Kahveci, transfer iddiaları için net ifadeler kullandı ve "Gelecek sezon büyük olasılıkla burada olmayacağım, ayrılıyorum. İnşallah başka bir takımın formasını giyeceğim" ifadelerini kullanarak seneye takımda olmayacağını ifade etti.

Tarih yazarak Süper Lig'i şampiyonlukla noktalayan Medipol Başakşehir'de yıldızını parlatan isimlerin başında İrfan Can Kahveci geliyor. 2016-2017 sezonunun devre arasında henüz 22 yaşındayken turuncu-lacivertli ekibe transfer olan İrfan Can, kısa sürede takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başardı.

Önce Abdullah Avcı ardından Okan Buruk yönetiminde orta sahada 'beyin' görevini üstlenen 25 yaşındaki futbolcu, yükselen kariyerini şampiyonlukla taçlandırdı.

"GERÇEKTEN TARİH YAZDIK"

Şampiyonluğun ilan edildiği Kayseri maçının ardından tüm takım gibi İrfan Can da büyük bir sevinç yaşadı. Teknik direktör Okan Buruk'un basın toplantısını basarak şampiyonluk coşkusunu yaşayan yıldız oyuncu, kulüp binasına giden koridorda Habertürk'ten Erdem Akbaş'ın sorularını yanıtladı.

Yaşadığı duygunun tarifsiz olduğunu ifade eden İrfan Can, "Çok mutluyuz. Bu noktaya ulaşmak için gerçekten çok çalıştık ve çabaladık. Şampiyonluğa sonuna kadar inanan bir ekip olarak gerçekten tarih yazdık. Bu başarının bir parçası olduğum için gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Elia'nın ardından İrfan Can Kahveci de Başakşehir'den ayrılacak

"SENEYE BAŞAKŞEHİR'DE OLMAYACAĞIM, AYRILIYORUM"

Uzun bir süredir adı yurt içi ve yurt dışı olmak üzere bir çok takımla anılan İrfan Can Kahveci, hakkında çıkan transfer iddiaları için ise oldukça net ifadeler kullandı.

Yıldız orta saha, "Yeni sezonda Başakşehir'de mi olacaksın?" şeklindeki soruya "Gelecek sezon büyük olasılıkla burada olmayacağım, ayrılıyorum. İnşallah başka bir takımın formasını giyeceğim" yanıtını erdi. Avrupa'dan önemli kulüplerin izlediği İrfan Can'ın yeni sezonda Türk futbolunu yurt dışında temsil etmesi bekleniyor.

ELIA DA AYRILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Şampiyon Başakşehir'de İrfan Can'dan önce ilk olarak Eljero Elia takımdan ayrılacağını açıklamış ve aldığı transfer tekliflerini duyurmuştu.

Elia yaptığı açıklamada,"Menajerim, şu ana dek pek çok kulüple görüştü. Aynı şekilde beni arayan kulüpler de oldu. ADO Den Haag'dan Mohammed Hamdi ve Martin Jol ile görüştüm. Yine orada görev yapan yakın arkadaşım Taco van de Velde ile de konuştum. Groningen'de oynayan Arjen Robben de bana mesaj attı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (18)

sahibinden satılık şampiyonluk garantili kulüp:

katarlılara 120 milyona satacakalr. hakemelrle şampiyon yaptılar. satabilmek iin şampiyon yaptyılar. tarih yazmışlarmış. başakşehir futbol kulübü bile değil. alt yapısı yok spponsoru yok tarafatrı yok. osmanlı spor gibi yok olup gidecek eninde sonunda

16
16
yanıtYanıtla
YUNUS:

AVRUPADA DA HAKEMLERİ SATIN ALMIŞLAR ZATEN

yanıt10
yanıt4
TFF:

abi 6 yıldır zirveye oynayan takıma da demezsin ya bunu çatır çatır top oynuyorlar adamlar

yanıt5
yanıt2
AA:

takımı seversin sevmezsin senin sorunun, gerçekçi olmak gerekirse bu sene Trabzonspor ve Başakşehir'' den başka hiç bir takım şampiyonluğu haketmemiştir. Trabzonspor her ne kadar sempatik görünse de şampiyonluğu oyuncu ve teknik heyetin tecrübesizliğinden ve yönetiminin bazı huyları yüzünden kaybettiler, Ayrıca geçen senede Başakşehirspor şampiyon olan malum takımdan daha fazla haketmişti, son maçlara bile bakman yeterli olur

yanıt3
yanıt4
adil:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şampiyon oldı ne oldu şimdi belediyenin yani milletin parası boş yere harcandı. Futbola harcanan para spora tesislerine en azından daha atletik güçlü sağlıklı bir millet yetişir. Bu şampiyonluğun ülkeye getirisi nedir çöpcülerin mutluluk oranı mı arttı kanalizasyon müdürlüğü level mi atladı nedir niye o kadar para israf edildi ibb''nin şampiyonluğu ülkenin yüzde kaçının umurunda ? Yüzde sıfır, binde sıfır, 10 binde 1 bile değildir.

13
13
yanıtYanıtla
rizeli:

etmeseydiniz kardeş. daha önce şampiyon olanlar ne yapıyodu uefada şamp. liginde yarı finalmı oynuyordu? şuan yine avrupada başakşehir var bilgine. . .

yanıt0
yanıt1
Vedat:

Basaksehiri tebrik ediyorum bu kadar az bütceyle büyük basari elde ettiler ve 4 senedir sampiyonlugu kil payi kacirmislardi, proffosyonel yönetim tarziyla bunu hak ettiler ve irfan can bu sampiyonlukta en büyük pay sahibi futbolculardandir yolun acik olsun

12
6
yanıtYanıtla
ilyas:

az bütçeylemi yıldız oyuncuları mevcut adamlar devlet sayesinde şampiyon oldu 100 kişi ile şampiyonu kutladılar 6 yıllık proje takımı şampiyon yaparlar 110 yıllık baskent küme düşürürler

yanıt10
yanıt9
AMAN:

AMAN NE MATAH BİŞEY, şansa şampiyonluk budur, aksini iddia eden kumda oynasın

4
10
yanıtYanıtla
team system:

İrfan Can Kahveciyi Avrupa da hangi kulüp satın alır . Ha Başakşehir''i Avrupa kulübü olarak düşünürsek ondan başkasında oynama şansıda yok bence . İrfan Avrupa''nın başka takımlarında oynayacak kadar kalitede ve kafa yapısında değil ne yazık ki !

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title