Haberler

Kaldırımda Yürürken Kafasına Demir Düştü! Talihsiz Kadın Böyle Yere Yığıldı

Güncelleme:

Elazığ'da kaldırımda yürüyen talihsiz kadın, onarımı yapılan binanın çatı katından düşen demir parçasının kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Elazığ'da yolda yürüyen Gülsime Koç, onarımı yapılan bir binanın çatı katından düşen demir parçasının kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanarak hastanelik oldu. Demir parçasının düşme anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

BİNADAN DÜŞEN DEMİR KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADININ KAFASINA İSABET ETTİ

Elazığ merkez Rüstem Paşa Mahallesi'ndeki Kazım Karabekir caddesinde, 5 katlı bir binanın çatı katında yapılan onarım kazaya sebep oldu. Saat 08.00 sıralarında, onarımı yapılan çatıdan düşen büyük bir demir parçası kaldırımda yürüyen Gülsime Koç'un kafasına isabet etti.

Çatıdan Düşen Demir, Yoldan Geçen Kadının Kafasına İsabet Etti

AĞIR YARALANAN KADIN YERE YIĞILDI

Bir anda yere yığılan kadını gören çevredeki vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki talihsiz kadın olay yerindeki ilk müdehalenin ardından ambulansla Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili bir kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay anı ise, çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elazığ 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Türkiye:

Klasik türkiye gerçeği işte daha niye şaşırdınız

4
0
yanıtYanıtla
suskun kral:

insaatlarda can guvenlik önlemi alinmalidir! insan cani bu kadar ucuz degil . yazik oldu kadina !

3
1
yanıtYanıtla
vanlı:

o demiri düşüren satılmışa ömür boyu hapis verilmeli cinayet bu

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu haberde ki talihsiz kadının durumu ciddi ve gülücük yapan alkış yapanlara şaşıyorum

2
0
yanıtYanıtla
Hayret bişi:

Çevre güvenliği alınmayan kasksız ve muhtemelen sigortasız suriyelileri çalıştıran bir firmayı apartman semt ilce adı vererek şikayet ettim çevre ve şehircilik bakanlığına ve belediyeye belediye biz bakmıyoruz dedi bakanlığın ilgili iş sağlığı ve güvenliği birimi sokak cadde numarası yazmadığınız için başvurunuz geçersiz dedi .iş yapmak düzgn iş yapmak isteyen yok alt neki üst düzgün olsun baştan aşağı yozlaşma var

1
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Gerekli guvenlik tedbirlerini almayan muteahhitlik sirketine agir para cezasi, kazaya sebep olanlar da mahkemeye cikip cezaya carptirilmalidirlar.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title