Haberler

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

Güncelleme:

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Seçim Kurulunca mazbatasının hazırlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

"İMAMOĞLU, MAZBATASINI ALDI, ŞİMDİ BİRLİKTE SARAÇHANE'YE GİDİYORUZ"

Burada partililerce coşkuyla karşılanan İmamoğlu, daha sonra adliyeye girerek İl Seçim Kurulu'na geçti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Şimdi hep birlikte Saraçhane'ye gidiyoruz, onu makamına yerleştiriyoruz. Biz önden gidiyoruz, onu orada karşılayacağız." dedi.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

17 GÜN SONRA MAZBATAYI ALDI

Eşi Dilek İmamoğlu ile Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına gelen Ekrem İmamoğlu, 17 gündür beklediği mazbatasını aldıktan sonra fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Mazbatasının almasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralmak için İBB binasına giden İmamoğlu açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

Görevi devralmak için İBB binasına gelen İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"MEVLÜT UYSAL'DAN GÖREVİ ALACAĞIM"

İstanbul'daki bu süreç biraz farklı, hızlı, değişik bir biçimde işledi bugün. Şu an itibariyle sizinle önümüzdeki programı paylaşmak istiyorum. Öncelikle sizlerle birkaç cümle paylaşacağım. Daha sonra Mevlüt Uysal'dan görevi alacağım, oradan fotoğraf servis edeceğiz.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

"SÜRECİ ANLATACAĞIMIZ BİR BULUŞMAMIZ OLACAK"

Aynı zamanda, oldukça kalabalık her anında bize yardımcı olan birçok parti üst düzey yöneticilerimiz var, yüzlerce insan bize katkı sundu. Yukarıda küçük bir makam odası var.

Halkımıza dışarıda otobüsün üzerinden hitap edeceğim, çağrımı yapacağım. Halkımızla bu hafta sonu cumartesi ya da pazartesi günü bütün İstanbul halkımızı davet ederek süreci anlatacağımız bir buluşmamız olacak. Herkesi, kadın erkek, çoluk çocuk herkesi Saraçhane'ye bekliyoruz diyeceğiz.

Ekrem İmamoğlu Mazbatasını Aldı!

"BİZİM İÇİMİZ VE VİCDANIMIZ NET"

Bugün mazbatamızı teslim aldık; ben bu mazbatayı 16 milyon insanımız adına devraldım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütün alanları bu saatten sonra bütün insanlara açılmıştır, açılacaktır.

Bu belediyede çalışan herkes; bir kişiye, bir gruba ya da bir partiye değil, 16 milyon insana hizmete başlamıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bazı süreçler var, bu süreçlerle ilgili neticeleri ilgili kurullardan bekliyoruz. Bizim içimiz ve vicdanımız net.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ekrem İmamoğlu Engin Altay İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (2)

Memleket:

Hak etiğin bir başkanlık varsa helal olsun ama bu kadar organize bir yolsuzluk varken nasıl olurda böylebir durum kabul edilir

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

sonunda ya hadi hayırlı olsun inşallah :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title