Haberler

Eğitim için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, dili dışarda verdiği pozla eleştiri yağmuruna tutuldu

Güncelleme:

Eğitim için Amerika'nın yolunu tutan genç şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram'da dili dışarıda verdiği pozla yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

Söylediği her söz attığı her adım haber olan genç popçu Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla yine çok konuşuldu. Tilki, Instagram hesabından dili dışarıda verdiği pozu "Günaydın" pozuyla paylaştı.

"DİL ÖĞRENMEYE GİTMİŞ GERÇEKTEN"

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve takipçileriyle bol bol fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, karelerine düştüğü yorumlarla da dikkat çekiyor. Ancak genç şarkıcı bu defa dili dışarıda verdiği pozla gündemde. Tilki'nin "Günaydın" notunu düştüğü kareye bazı takipçileri "Dil öğrenmeye gitmiş gerçekten" yorumlarıyla şarkıcıyı eleştirdi.

Eğitim için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, dili dışarda verdiği pozla eleştiri yağmuruna tutuldu

"SÜRPRİZİM VAR"

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Türkiye'den ayrılmıştı. California'da eğitimine devam edecek olan Aleyna Tilki, ABD'den ilk fotoğrafını "Merhaba Amerika! Sana büyük bir sürprizim var" notuyla yayınlamıştı.

Eğitim için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, dili dışarda verdiği pozla eleştiri yağmuruna tutuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Aleyna Tilki Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (80)

KURT BEY:

Bir okuyucu olarak Aleyna tilki, Şeyma Subaşı ve Hanife habeleri görmek istemiyorum artık, lütfen dikkate alın

73
0
yanıtYanıtla
haklıadam:

dehşet haklısın, eğer devam ederlerse birçok okuyucu kaybedecekler. .

yanıt16
yanıt1
Vatandaş:

Aynen bıktık.

yanıt15
yanıt1
HALK:

güzel tespit bravo

yanıt15
yanıt1
karadeniz:

aynen bu cibilliyetsizleri görmekten usandık

yanıt4
yanıt0
ASLI:

KİMSEYİ KANDIRMAMIŞ DOLANDIRMAMIŞ ŞARKISINI SÖYLEYİP YASAL YOLDAN PARASINI KAZANMIŞ EN AZ SİZİN 10 KATI VERGİSİNİ ÖDEMİŞDİR. İSTEDİĞİ GİBİ HARCAR PARASINI İSTEDİĞİ DİLİ YADA DİL TEKNİĞİNİ ÖĞRENİR.

12
31
yanıtYanıtla
aslıya cevap:

sende istediğin gibi dil tekniği öğrenebilirsin vergi vermeden

yanıt24
yanıt2
zibidi:

o dil öğrenmeye değil dondurma yalamaya gitmiş

32
0
yanıtYanıtla
Sakaryali54:

SSSSSSüüüüüüüüüüüüüüüüPPPPPPPPPPeeeeeeeeeeeeeeeeRRRRRRRRRR ;-)))))

yanıt1
yanıt0
SabırLı:

kız amerikada dil eğitimi olayını yanlış anlamış millet dağılın

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title