Haberler

Sevgilisini Instagram'dan silen Eda Ece, ayrılık haberlerini yalanladı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer'i sosyal medya hesabından takipten çıkaran Eda Ece, yaptığı canlı yayında "Beni delirtmişti ondan sildim" diyerek ayrılık iddialarını yalanladı.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, uzun bir zamandır aşk yaşadığı Buğrahan Tuncer'i Instagram hesabından sildi. İlişkisini bitirdiği söylenen Ece, yaptığı canlı yayında iddialara son noktayı koydu.

"BENİ DELİRTİNCE TAKİPTEN ÇIKARDIM"

Karantina sürecini evinde geçiren Eda Ece, bu süreçte hayranlarından uzak kalmamak için Instagram hesabından canlı yayın yapmaya başladı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan güzel oyuncu, basketbolcu sevgilisini takipten çıkarmasıyla ilgili haberlere de şu sözlerle açıklık getirdi: "Buğra içeride oturuyor, sorun yok. Ayrılık haberleri çıktı, çünkü Buğra beni evde delirtti. Ben de onu Instagram'dan çıkardım."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Basketbolcu Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

haylass:

Edacığım, Buğra ile yakışmıyorsunuz :S Sen çok güzelsin :S

0
7
yanıtYanıtla
Haylass:

Ayıracağım sizi hhhhhahahaha

yanıt0
yanıt0
zümra:

eda ece sana bayılıyorum

3
1
yanıtYanıtla
Eda Ece:

Zümra tanışalım

yanıt11
yanıt0
murat:

kızın yaptığı hareketlere bak :D çoluk çocuk

2
0
yanıtYanıtla
Turşu suyu ve gerçekler:

Boş haber boş yorumlar

2
0
yanıtYanıtla
suskun:

haber haber değilki magazın programı

0
1
yanıtYanıtla
Yaa banane..:

Gündeme kalmak için yapılan... Yalan yanlış haberler.. Bu kızı sevemedim.. :(

1
0
yanıtYanıtla
ah:

ne sevgiye deger veriyorsunuz ne evlilige sanki biri gidip daha iyisimi geleck saniyorsunuz gidin Allahin Askiniza ne demisler yagmurdan kacan Doluya tutulur yada gelen gideni aratirir. UNUTMAYIN kulaginiza küpe olsun .

1
0
yanıtYanıtla
pehhh:

habere geeeel

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title