Haberler

Düzeltme) - 104 Yaşındaki Mehmet Esen Oyunu Kullandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Esen'in okula girişi- Mehmet esen oy kullanma esnasında açıklama DÜZELTME - "130 yaşındaki Mehmet dede oyunu kullandı" başlığıyla yayınladığımız haberini düzeltir, özür dileriz.104 yaşındaki Mehmet dede oyunu kullandıSiirt'in Eruh ilçesine bağlı Gedikkaşar köyünde yaşayan 104 yaşındaki Mehmet Esen, oyunu kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Mehmet Esen'in okula girişi- Mehmet esen oy kullanma esnasında açıklama DÜZELTME - "130 yaşındaki Mehmet dede oyunu kullandı" başlığıyla yayınladığımız haberini düzeltir, özür dileriz.104 yaşındaki Mehmet dede oyunu kullandıSiirt'in Eruh ilçesine bağlı Gedikkaşar köyünde yaşayan 104 yaşındaki Mehmet Esen, oyunu kullandı.Esen, yakınlarının yardımıyla oy kullanmak Eruh ilçe merkezindeki 75. Yıl İlköğretim Okulu'na geldi.Oy kullanma işlemi ardından konuşan Esen, seçimlerin ülkeye barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.Türk ve Kürtlerin bu coğrafyada yüzyıllarca kardeş gibi yaşadığını, ortak amaçlar uğruna mücadele verdiğini belirten Esen, "Kur'an'ın hükmü olmadığı müddetçe bu kardeşlik olmaz. Her şey peygamber efendimizin sünneti ile geçer. Kürtler ve Türkler et, kemik gibi birbirine bağlanan kardeşler" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Eruh Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title