Haberler

Aracında Sızan Genç, Polisleri Görünce Otomobilin Lastiğini Değiştirmeye Kalktı

Güncelleme:

Düzce'de, aracında sızan genç, polis ve sağlık ekiplerini karşısında görünce aracının patlayan lastiğini değiştirmeye kalktı.

Düzce'de, aracında sızan bir kişi polis ve sağlık ekiplerini karşısında görünce aracının patlayan lastiğini değiştirmeye kalktı.

23 yaşındaki F.A. hastaneye kaldırılırken, uyuşturucu satmak ve kullanmak suçundan arandığı belirlendi.

POLİS, ARAÇTAN İNMESİNİ İSTEDİ

Olay öğleden sonra, Aziziye Mahallesi'nde meydana geldi. Aracının içerisinde sızan kişiyi görenler, polis ve 112 Acile haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi ile polisler, aracında sızan kişiye müdahale etti. Sağlık ekibinin kontrolünün ardından polis, F.A.'dan araçtan inmesini istedi.

UYUŞTURUCU SATMAK SUÇUNDAN ARANIYORMUŞ

Aracından inen F.A., patlak lastiğini değiştirmeye çalıştı. Sağlık ekibine teslim edilen F.A. tedavisi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.A.'nın yapılan kimlik kontrolünde uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçlaması ile arandığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Düzce 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

Kadirgali:

Duydunuzmu chpcami acilisina katilmis onlar anca camileri kapatip hair yaparlar tipki eskiden oldugu gibi bumilletin iyiligi icinneyepmis lar birdikili taslaribile yokemri disardan batidan veabdden alanlar ihanetten basis neyaptilar lozanda ulkeyi satanlar bunlardeyilmiydi kits imizi tuvaletlere at an bunlar deyilmiydi ilkonce Andes alsin to be etsinler gectiogunler

0
0
yanıtYanıtla
mURAT:

ALLAH Yakalatacak ya :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title