Haberler

Dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD, havalimanında nöbet geçirerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

All Girls Are The Same, Lucid Girls, Robbery gibi şarkılarıyla bilinen ünlü rapçi Juice WRLD'ün 21 yaşında hayatını kaybetti. Havalimanında hayatını kaybeden rapçinin ölümü herkesi derinden etkiledi.

İLAÇLARINI KULLANMADI

Juice WRLD, gerçek adıyla Jarad Anthony Higgins, ABD'de Chicago Havaalan'ında geçirdiği epilepsi nöbeti sonrasında hayatını kaybetti. Rapçinin bir süredir kullanması gereken ilaçları kullanmadığı için rahatsızlanarak vefat etmesi sevenlerini yasa boğdu.

Dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD, havalimanında nöbet geçirerek hayatını kaybetti

JUICE WRLD KİMDİR?

Gerçek adı Jarad Higgins olan 2 Aralık 1998 doğumlu genç rap sanatçısı Juice WRLD, Amerika'nın Chicago eyaletinde doğmuştur. Interscope Records adlı Amerikan müzik firmasıyla çalışmalar yapmıştır.

Özellikle Lucid Dreams adlı şarkısıyla tüm dünyada ün kazanmıştır ve sevilmeye başlanmıştır. Travis Scott, Lil Uzi Vert, G Herbo ile yaptığı şarkılarla da ünlenmeye devam etmiştir. ColeBennett'in direktörlüğünü yaptığı Lucid Dreams şarkısı 200 milyon izleyici sayısına ulaşmıştır.

Dünyaca ünlü rapçi Juice WRLD, havalimanında nöbet geçirerek hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Chicago Girls Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (8)

eda:

yazık genç ölüm

14
1
yanıtYanıtla
yusuf:

babasız bıraktın bizi WRLD

6
7
yanıtYanıtla
Baban:

Kim

yanıt5
yanıt2
BADMAN:

İçin rahat olsun dostum geride bıraktıkların bize emanet şak şuk

2
10
yanıtYanıtla
Corci:

Bu ölüm mutlaka araştırılmalı

1
5
yanıtYanıtla
Yolcu:

Topragin bol olsun. Bir varmis bir yokmus.

1
3
yanıtYanıtla
ölmeden önce Azicig Ot Cekeydi:

Asla ölmezdi

0
0
yanıtYanıtla
ahmet berat:

boşver . En azından bu dünyanın sıkıntılarını geride bıraktı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title