Haberler

Doruk Doğrusöz'den ilginç itiraf: Tuvalete gidince Sevda 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor

Güncelleme:

Şimdilerde Sevda Demirel ile aşk yaşayan ameliyatsız cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Doruk Doğrusöz, ilişkisinden bahsederken "Ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından 'Kocacım gel çok özledim' diye mesaj atıyor" dedi.

Katıldığı moda yarışmasıyla adını duyurduktan ameliyatsız cinsiyet değiştirme sürecine giren yeni adıyla Doruk Doğrusöz olan Neslihan Doğrusöz, şarkıcı Sevda Demirel ile aşk yaşamaya başladı. İkili, konuk oldukları programda ise samimi açıklamalarda bulundu.

"ÇOK YAPIŞIK YAŞIYORUZ"

Yeni ilişkisinden bahseden Sevda Demirel, "Bu eve ve bana bir mucize geldi. bir duvarlarla konuşmadığım kalmıştı, çok yalnızdım. Çok yapışık yaşıyoruz. Belki bu da sıkıntıdır. Her gün birbirimize not yazıyoruz" dedi.

Doruk Doğrusöz'den ilginç itiraf: Tuvalete gidince Sevda 'Kocacım özledim' diye mesaj atıyor

"BEN TUVALETTEYKEN YATAK ODASINDAN MESAJ ATIYOR"

Sporcu Büşra Eyen ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doğrusöz ise "Sevda'yı hep beğeniyordum, Türkiye'de böyle bir gerçek var yani. Reklam birlikteliğiyle alakalı çok soru geliyor. Mesela ben tuvaletteyken Sevda bana yatak odasından mesaj çekiyor.'Kocacım gel seni çok özledim' diye. Salondayken falan 'hadi gel çok özledim' diyor." şeklinde konuştu.

"DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN YAPACAĞIZ"

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde el ele alışveriş yapan çift, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Evlilik kararı aldığını doğrulayan şarkıcı Sevda Demirel, "Evlilik kararı aldığımız doğrudur. Ailelerimiz tanışacak. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Davul zurna hayalimde olan bir şeydi." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz sevda demirel Haberler

500

Yorumlar (31)

Dadaş:

Allah sizi ıslah etsin ıslahınız mümkün değilse kahhar ismi ile kahr eylesin nediyim. Ar namus kalmamış ki. Yüzüne tükürseler Yarabbi Şükür dersiniz

40
1
yanıtYanıtla
ADA:

umarım korona virüsü bunlara bulaşır

32
3
yanıtYanıtla
ahhahhahhhahahaha:

aahhhahhhahaahahahahhaahhhah

yanıt10
yanıt1
maho ağa:

ameliyatsız cinsiyet değiştirme süreci nedir? yaaa bu kim? ne biçim haber

31
1
yanıtYanıtla
KAYMAKÇI Z:

sende bakma, git TOM JERRY izle, illa yazmak zorunda mısın lo

yanıt13
yanıt9
Ali:

Ne tarafa kusuyoruz

23
1
yanıtYanıtla
ece:

Üçüncü cinsiyet yaradılışa aykırı Eşcinsellik sapkınlıktır

21
2
yanıtYanıtla
yılmaz:

Rezalet edepsizliktir. .

21
1
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

AY KIYAMAM ÇOK ŞEKERLER YA ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM KILSIN BİR ÖMÜR BERABER MUTLU YAŞASINLAR.

1
18
yanıtYanıtla
BİRİKEDİMİ7:

depremler boşa olmuyor ahanda sebeplerden biri

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title