Haberler

Donald Trump, ABD'de spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıkladı

Güncelleme:

Koronavirüs nedeniyle 36 binden fazla insanın hayatını kaybettiği ABD'de Başkan Donald Trump, "Birçok spor branşı taraftar olmadan başlayacak ve televizyon için yapılacak. Belki taraftarlar sonradan dahil olur. Belki iki koltuk boşluk bırakarak otururlar" dedi.

Trump salı günü spor temsilcileriyle bir video konferans toplantısı düzenledi. Spor müsabakalarının oynanmamasının ekonomik ve halka psikolojik olarak etkilerini tartışan Trump, çözüm istedi. Aralarında NBA temsilcisi Adam Silver'ın, NFL, NHL, UFC, PGA liglerinden temsilcilerini bulunduğu toplantıda çözümler konuşuldu.

"SPORU GERİ GETİRMEMİZ GEREK"

Trump katılımcılara; "Sporu geri getirmemiz gerek. 14 yıllık beyzbol maçlarını izlemekten yoruldum. İzlemeye de çok vaktim yok. Belki bir vuruş izleyip işe geri dönüyorum." dedi.Trump ayrıca dünkü koronavirüs bildirisinde şu sözleri sarfetti:

"VİRÜS GİTTİĞİNDE SALONLARI DOLDURMAK İSTİYORUZ"

"Birçok spor branşı taraftar olmadan başlayacak ve televizyon için yapılacak. Eskiden sadece televizyon için yapılırdı, güzel günlerdi. Bu böyle başlayacak belki taraftarlar sonradan dahil olur. Belki iki koltuk boşluk bırakarak otururlar. En sonunda virüs gittiğinde de salonları doldurmak istiyoruz. O zaman herkes sporla eğlenip, istedikleri gibi destekleyebilecekler"

YAKLAŞIK 700 BİN VAKA VAR

Salgından en fazla etkilenen ABD'deki vaka sayısı 690 bine ulaşırken koronavirüs kaynaklı can kaybı ise 36 bini geçti.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Adam Silver Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Vatandaş:

Büyük başkan helal olsun sana ne kadar çok vaka o kadar çok para

7
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

bu adam nasıl başkan oldu hala anlamış değilim

1
2
yanıtYanıtla
Tr:

Amerika’da para bitti altın bitti petrol bitti çoktan, başa Zengin ve manyak biri gelmesi gerekiyordu. Çünkü silah yapıp satmaktan başka çaresi kalmamıştı. Bunu da ancak bunun gibi adamlar yapar.

yanıt1
yanıt0
Tr ye:

Helal

yanıt1
yanıt0
ABD SPOR BAKANI MÜSTEŞARI:

Henüz karar vermedik kurulda görüşcez

2
0
yanıtYanıtla
BALIK PAZARI HİKAYE BENCE:

ÇİN GÜNAHSIZ DEĞİL BU ADAM ASLINDA BİR YERDE HAKLI ÇİN DE 1500 ADET VİRÜS SAKLANMASI NEDİR. ÇİNLİ YETKİLİLER ÖLÜ SAYISINI NEDEN SAĞLIKLI AÇIKLAMIYOR AMAÇ NE? DÜNYAYA VİRÜSÜ BULAŞTIR SONRA VİRÜS KİTLERİ SATMAYA ÇALIŞ. MASUM DEĞİLSİN ÇİN. BİYOLOJİK BİR SAVAŞ YAPIYORSUN DÜNYA İLE. .

1
0
yanıtYanıtla
Çin...:

İngilterenin ilk metodu. Vakalar o kadar hızlı yayılacak ki en hızlı son fakat en çok kayıp. Trump Çin''i kafaya taktı belli. Sabırsızlanıyor.

1
0
yanıtYanıtla
DURSUN YÜREKLİ:

Allah hasta olanlara açıl şifalar fizik manevi hastalıklar için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title