Haberler

Domuzu farketti, peşine düştü! Sürek avında kurşunların hedefi oldu

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde domuz avı esnasında av tüfeği ile kazara vurularak ağır yaralanan 1 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

DOMUZU FARKETTİ, YAKINLARIYLA BİRLİKTE SÜREK AVI BAŞLATTI

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Batısandal Mahallesinde Yanıkhan Örenyeri yakınlarında meydana geldi. Hüseyin Ercan (28) tarlalarının çevresinde domuz olduğunu fark ettiği yakınlarıyla birlikte sürek avı başlattı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Av esnasında çevresinden gelen kurşunların hedefi olan Ercan ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne getirilen Hüseyin Ercan, tüm çabalara rağmen yolda hayatını kaybetti. Hastaneye gelen yakınları Ercan'ın ölüm haberiyle yıkıldı. 5 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Örenyeri Mersin 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (23)

ARZU:

isabet olmuş ava giden avlanır . . . avcıların tamamı bir gün bu şekilde can verecek. acıkan hayvanın karnını doyurması ölmesini gerektiriyormuş gibi yemedikleri halde hayvanları öldürüyorlar. darısı tüm avcıların başına. şimdi tarlaların seni kurtarmaz hesap vereceksin

19
36
yanıtYanıtla
ARZU2:

Haklısın sen olmadı bu köyü öğren de hergün bu hayvanları doyuruver böylelikle insanların ektiği ürünleride hayvanlar bozmamış olur ve insanlarda vurmak zorunda kalmaz.

yanıt12
yanıt2
sedgh:

hayvanları keyfine vuranlara üzülmek ne bileyim zor.

12
32
yanıtYanıtla
KEYİF:

Keyif derken adamların mahsulünü yiyor napsın adam. tabi klavye başından yazmak kolay.

yanıt18
yanıt2
zevkine değil...:

keyfine dediğin olayda adam tarlasına dadanan hayvanı avlamaya gitmiş. . . yemek için domuz vurmaya gitmemiş. . . Zevkine değil rızkını ekmeğini zararlı bir hayvandan korumaya gitmiş. . .

yanıt19
yanıt2
Oozn:

Domuzun ahı tutmuş

13
16
yanıtYanıtla
Abdullah:

Her şeyin bir usulü, yolu , yordamı , eğitimi var. Bu en basit bir şey yada domuz avı olsada. Eğitim eğitim eğitim . Bizde hiç eğitim almadan üstad olayım deniyor malesef. Sonuç , hiç yüzünden felaket. Cehalet her zaman başa beladır.

17
3
yanıtYanıtla
ADAM:

Çalıların arasında hareket farkedince tetiği çekerlerse böyle olur. av o şekilde yapılmaz rüzgarı önüne alır avın peşinden sabırlıca gidersin iyi bir açı yakaladığın zaman tetiği çekersin

13
3
yanıtYanıtla
ATALARIMIZ NE DEMİŞ:

Ava giden, avlanır.

8
2
yanıtYanıtla
ömür:

SEDGH Anadolu da bu lanet hayvan sebebiyle millet uyku uyuyamaz hale geldi ne keyfinden bahsediyorsun

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title