Haberler

80 yaşındaki kadını dolandıran şüphelileri, dövme detayı ele verdi

Güncelleme:

Mersin'de kendilerini polis olarak tanıtıp 80 yaşındaki kadını dolandıran şüpheliler, birinin elindeki dövme detayı sayesinde yakalandı. Yaşlı kadının 50 bin TL değerindeki altınını çalan zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin'de kendisini polis olarak tanıtıp 80 yaşındaki kadının 50 bin lirasını çalan 2 kişi, şüphelilerden birinin kolundaki dövme sayesinde yakalandı.

50 BİN TL DEĞERİNDE ALTIN ÇALDILAR

Merkez Akdeniz ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan T.K, kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı. Adına 20 adet GSM hattı çıkartıldığı ve suçlarda kullanıldığı yalanı ile kandırılan T.K, korkuya kapılarak 50 bin TL değerindeki altını, poşet içerisinde şüphelilere verdi. Durumdan şüphelenen T.K, polis merkezine giderek şikayette bulundu.

80 yaşındaki kadını dolandıran şüpheliler, dövme detayı sayesinde yakalandı

ELİNDEKİ DÖVME EKİPLERİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

Harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Bir haftalık titiz çalışmanın ardından şüphelilerden birinin dövmesi dikkat çekti. Kimliği tespit edilen M.B. (20) ve F.L. (28) ikamet ettikleri Adana'da yakalandı. Mersin'e getirilen şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Haberler

500

Yorumlar (3)

D.bakırlı:

Siz paralardan haber verin , onlar zaten bir kaç güne çıkarlar.

5
0
yanıtYanıtla
Deve:

Benimde kızkalesinde çantamı çaldılar. Boş çantam otogar cöpünde bulundu. Adanadan geliyorlar

2
0
yanıtYanıtla
Ankaralı Muzaffer:

Bu aşağılık asalaklara büyük cezalar yokmu, kulaklarını keseceksin millet bilecek bunları, nalet olsun böyle çağdaşlık ceza yetersiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title