Haberler

Diyarbakır Vali Güzeloğlu Huzurlu Eğitim Ortamı İçin İrtibat Görevlilerimiz Var

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Okul güvenliğinde çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir eğitim alması için bütün okullarda okulun güvenliği, çevreyle ilişkisi ve her düzeyde huzurlu bir eğitim ortamının sağlanması için irtibat görevlileri olduğunu söyledi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Okul güvenliğinde çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir eğitim alması için bütün okullarda okulun güvenliği, çevreyle ilişkisi ve her düzeyde huzurlu bir eğitim ortamının sağlanması için irtibat görevlileri olduğunu söyledi.

Diyarbakır'da, 2017-2018 Eğitim öğretim yılının açılışı nedeniyle Merkez Yenişehir ilçesi Yenişehir İlkokulunda tören düzenlendi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atilla, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, Milli Eğitim müdürü Hasan Aslan ile kamu müdürleri katıldığı tören, saygı duruşu, İstiklal marşıyla ve halk oyunları ekiplerinin gösterisi ile başladı. Törende konuşan Vali Güzeloğlu, Diyarbakır'da 441 bin öğrencinin, bin 631 okulda 13 bin 927 derslikte yaklaşık 19 bini aşkın öğretmenle yeni eğitim öğretim yılına başladığını söyledi. Diyarbakır Valisi Hasan Basri Vali Güzeloğlu, millet olarak geleceğe emin adımlarla kararlı yürümek için eğitimi öncelikli hedef olarak gördüklerini belirtirek, konuşmasını şöyle sürdürdü

Bir insan değişir, bir toplum değişir. İnsanın değişmesi de eğitimle gerçekleşir. Akıllı ürünleri sadece kullanan değil, aklını kullanarak bu ürünleri üretebilen ve bu teknolojiyi geliştiren bireyler istiyoruz. Bu doğrultuda her biri ülkesinin gelişiminde kalkınmasına birlik ve bütünlüğünün şüphesiz sarsılmaz ve inşallah sonsuza kadar olacak devlet millet yürüyüşünün gençlerimizin taşıyıcısı ve zenginleştiricisi olamasını istiyoruz. Diyarbakır'da, büyük heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Diyarbakır için şüphesiz sürdürülemez ve kabul edilemez temel eğitim göstergelerinden başlayarak eğitimde, nicelik ve nitelik doğrultusunda yeni bir heyecanı, ruhu ve başlangıcı bugünden itibaren tüm ilçelerimizde her bir mahalle ve okulumuzda başlatıyoruz. İnşallah 2019 'da normal eğitime geçecek hedef doğrultusunda Diyarbakır'da bütün okullarımızda fiziki alt yapıdan başlayarak, bilgi temelli teknolojiyi kullanan bu doğrultuda araştıran, çevresinden başlayarak dünyaya kadar bütün gelişmeleri anlayan, farkındalığı olan ve aklını kullanarak bilimsel bilgi temelinde her birisi bir değer, bir kazanç olan eğitim yılını hedefliyoruz. Okul güvenliğinde çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir eğitim alması için bütün okullarımız da okulun güvenliği, çevreyle ilişkisi ve her düzeyde huzurlu bir eğitim ortamının sağlanması için irtibat görevlilerimiz var. Bunlar okullarımızın servislerinden başlayarak bütün boyutlarında huzur ve güven içerisinde eğitim sağlanmasının doğrudan sorumlu kişileridir. Bütün kurum ve birimler emanet ettiğiniz çocuklarınızın huzur ve güven içerisinde ve mutlulukla eğitim almalarını, geleceğe hazırlanmalarını sağlamak noktasında bir ortak çalışmanın ve heyecanın içerisinde dedi.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve beraberindekiler derse başlayan çocukları ziyaret ederek sohbet etti. Vali Güzeloğlu, Derse başlayan çocuklara dağıtılan 15 Temmuz darbe girişimi dergisini okumalarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Hasan Basri Diyarbakır Yenişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title