Haberler

Otopside boynunda ip izine rastlanan 6 yaşındaki kızın annesinin feryadı yürekleri dağladı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, evlerinin bahçesinin duvar kenarında cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki Evin'in annesi Hülya Teker, kızının epilepsi hastası olduğunu, nöbet geçirdiği esnada boğularak öldüğünü söyledi. Ayrıca küçük kızın yapılan ön otopsisinde boynunda ip izi olduğu tespit edildi.

Evlerinin bahçesinin duvar kenarında cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki Evin Teker'in annesi Hülya Teker, kızının epilepsi hastası olduğunu, nöbet geçirdiği esnada boğularak öldüğünü söyledi. Küçük kızın yapılan ön otopsisinde boynunda ip izi olduğu tespit edildi. Talihsiz kızın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kızının ölümüyle ağıt yakan anne Hülya Teker, kızının epilepsi hastası olduğunu ve nöbet geçirdiğini, nefessiz kaldığı için hayatını kaybettiğini savundu. Dün akşam yaşanan olayla ilgili konuşan küçük kızın annesi Hülya Teker, "Dün ben kaynanam, görümcem, eniştem ve kaynımla birlikte buğday toplamak için köylere gittik. Akşam eve geldiğimde kızımı göremedim hemen onu aramaya başladık. Ben kızımı bulmak için sokak sokak dolaştım bulamadım, bir umutla eve doğru geldiğimde baktım kızım kayınbabamın kolları üzerinde bahçeden çıktı. Bahçede duvar kenarında onu ölü halde buldu" dedi.

6 yaşındaki kızının iple boğularak öldürüldüğü söyleyen annenin feryadı yürekleri dağladı

"KIYAMADIĞIM KIZIM CAN ÇEKİŞEREK HAYATINI KAYBETTİ"

Evin Teker'in sara hastası olduğunu aktaran anne Hülya Teker, "Kızım bazen nöbet geçiriyordu, dün de nöbet geçirmiş kimse yanında olmadığı için nefes alamamış vücudundaki kan beynine sıçramış can çekişerek hayatını kaybetti. Kızıma kıyamadığım için iğne vurulmasına bile tahammül edemediğim için onu hastaneye götürmüyordum, epilepsi hastası olmasına rağmen. Kıyamadığım kızım can çekişerek nefes almadan hayatını kaybetti" diye konuştu.

Anne ve yakınları küçük kızın cenazesinin Adli Tıp Kurumundan getirilmesini beklerken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır epilepsi Bismil Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (17)

adil:

Bunlar insan değil boynunda iple boğma izi tespit ediliyor bunlar hala yuttururuz umuduyla masal anlatıyor.

23
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Konuşmalarında çelişki var ayrıca saçmalamış kıyamadığım için hastaneye iğne vurdurmaya götürmüyorum ne demek nöbet geçirmek daha ağır bir durum ona nasıl dayanıyordun peki Bi dümen var ama ne çıkar kokusu çocuğun boynunda ip izi tespit edilmiş zaten kansızlık büyük ama bakalım ne olacak

19
0
yanıtYanıtla
Garip:

Boyundaki ip izi ne ? Doğru düzgün dağıtın adaleti bir sapıklık varsa aydınlatın

14
3
yanıtYanıtla
Merve61:

Hastalığı olan bir çocuğu tek başına neden bırakırsınız. Ki hastalığı olmasa bile 6 yaşındaki bir minik yavruyu tek bırakmak olur mu ? Rabbim sabır versin.

15
1
yanıtYanıtla
İlgazli:

Herkes senin gibi zengin olamiyor kardeşim ekmek parası için çalışmaya gidiyor ne yapsın kadincaaz senin gibi AVM gidip çocuklarını gezdiremiyor

yanıt6
yanıt6
Merve61:

İlgazli ordan boş konuşma. Ekmek parası için çalışmak zorunda olsan bile o yaştaki çocuğu tek bırakmak olur mu hiç ya ? Olayı neden farklı yere çekiyorsun. Polis eşiyim bu arada zengin değilim..

yanıt3
yanıt1
Yalan:

İfade çelişkilerle dolu. İşin içinden bu kadın çıkacak kalıbımı basarım.Son zamanlarda evlat öldürme modası hasıl oldu bu nedir yahu! Minnacık yavrulara kıyıp durmak nasıl bir kafa ürünü acaba!!

12
1
yanıtYanıtla
Düşünür:

Ya arkadaşlar bu küçük kızın annesi, çocuğunun ölümünden birinci derece sorumludur hatta katilin ta kendisidir. Bakın haberi dikkatle okuyun, diyor ki, kızım hasta olmasına rağmen onu doktora götürmedim. Gerekli tıbbi müdahalede bulunulmasına engel oldum diyor. Bu nasıl bir cahilliktir. Resmen çocuğun tıbbi yardım almasına engel olmakla onun ölümüne sebebiyet vermiştir. Devlet yetkilileri bu konuyu iyi araştırmalı.

12
1
yanıtYanıtla
Nur:

6 yaşında kıyılamayan bir çocuk akşama kadar evde tek başına bırakılıyor! Ve daha bir çok çelişki! Yeter artık, asıl bizler kıyamıyoruz bu çocuklar!

9
2
yanıtYanıtla
filipinlerdeki türkler:

Benim yegenimde epilapsi tek basina birakmaya gelinmiyor :( ALLAH mekani CENNET ETSIN

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title