Haberler

Teröre Lanet Olsun! Dünya Basını Hain Saldırıyı Böyle Gördü

Güncelleme:

Dış basın İstanbuldaki hain saldırıyı böyle gördüSaldırı, aralarında CNN ve BBC'nin de bulunduğu yayın organlarının internet sitelerinde okuyuculara manşetten duyuruldu. Uluslararası haber ajansları da İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin gelişmeleri dakika dakika aktardı.

BBC: İstanbul'un kalbindeki stadyum yakınlarındaki çifte patlama polisi hedef aldı. Olayda 29 kişi hayatını kaybetti, 166 kişi yaralandı.

CNN: 29 ölü, 166 yaralı... Türkiye'deki çifte patlamalarda hayatını kaybedenlerden 27'si polis.

'CEHENNEM GİBİYDİ'

REUTERS: İstanbul'daki bir futbol stadyumunun dışında, bir dakikadan az farkla art arda iki bomba patladı. Cumartesi gecesi yaşanan ve polisi hedef alan koordineli saldırıda 29 kişi hayatını kaybetti, 166 kişi de yaralandı. Saldırı, Türkiye'nin iki üst düzey takımının karşılaştığı maçtan kısa süre sonra gerçekleşti.

'KORKUNÇTU'

Stadın aşağısındaki yolu karşısındaki camide temizlikçi olarak çalışan Ömer Yılmaz, "Cehennem gibiydi. Dumanlar gökyüzünü kapladı. Ben caminin yanındaki kafede çay içiyordum" dedi.

Reuters'a konuşan Yılmaz, "İnsanlar masaların altına sığındı. Kadınlar ağlamaya başladı. Kafede çay içen futbol taraftarları sığınacak yer aradı. Korkunçtu" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Yılmaz İstanbul Türkiye Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title