Haberler

Oğullarına 'Google' ismini verdiler

Güncelleme:

Endonezya'da bir çift, bebeklerine 'Google' ismini verdi.

Endonezya'da bir çift, bebeklerine ' Google' ismini verdi.
Endonezya'nın Bekasi şehrinde yaşayan aile, yakın zamanda dünyaya gelen ikinci bebeklerine ' Google' ismini verdi. Google'ın annesi Ella Karina, yerel medyaya yaptığı açıklamada, bebeklerine bu ismi verme fikrinin eşi Andi Cahya Saputra'dan çıktığını belirtti.
'OĞLUM GOOGLE KADAR ZEKİ OLSUN'
"Umarım oğlum bir lider olarak büyür ve herkese yararlı olur" diyen Karina, oğullarına bu ismi, gelecekte Google arama motoru kadar zeki ve bilgili olmasına ilham kaynağı olması adına verdiklerini söyledi. Akrabalarının bu isim önerisine başta çekingen davrandıklarını, ancak zamanla 'Google' ismine ısındıklarını belirten Karina, "İlk başta oğlumu 'Google' adıyla çağırmayı reddettim. Ama eşim bu ismin altında yatan anlamı bana açıkladığında, içten içe sevmeye başladım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Endonezya Google Komik - İlginç Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Vatandaş:

Beyin olmayınca böyle oluyormuş demek ki...amazon koysa daa mantıklı olurmuş..

1
0
yanıtYanıtla
Hizreti Google:

Fena deyil insanlar ilime deyil bilime inanmali . Bilimi sevmeyen Google ye internete bakmasin. Uçak binmesin. Teknolojiden faydalanmasin

0
1
yanıtYanıtla
GS Lİ:

GOOGLE AMCANA SOR DERDİK ESKİDEN. ŞİMDİ GOOGLE YEĞENİNE SOR DERİZ :d

1
0
yanıtYanıtla
Elvin Naz:

Çüş

0
1
yanıtYanıtla
CEM:

YANDEX DAHA IYI OLURDU YAA

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÇOK MANTIKLI BENDE OĞLUMA YANDEX İSMİNİ VERDİM

0
0
yanıtYanıtla
Beyin yok:

Kardeşi de yahoo olur. Çocuklar büyüyünce anne baba katili olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title