Haberler

Talihsiz vatandaş, ekmeğini kazandığı traktörün altında sıkışarak can verdi

Güncelleme:

Sivas'ta direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktörün altında kalan talihsiz vatandaş, feci şekilde can verdi.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde kullandığı traktörün devrilmesi sonucu altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 10.00 sularında Yıldızeli ilçesine bağlı Karalar Köyü yakınlarında meydana geldi. Köyden ilçe merkezine giden Azmi Ünlü yönetimindeki 58 YC 351 plakalı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Ünlü, devilen traktörün altında kaldı.

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ünlü'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sonrası devrilen traktörün altında sıkışan Ünlü'nün cesedini AFAD ile Yıldızeli Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafında çıkartıldı.

KAZAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Ünlü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Yıldızeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldızeli Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

adalet:

yol gördüğüm kadarı ile düz bir yol römorkta yük de yok ilginç bir kaza

13
0
yanıtYanıtla
Erzurumlu.:

sebepler deil Allahın Hükmü geçereli ilahi tecelli o şekilde tecelli edecek ve Rahmeti rahmana kavuşmuş. Allah rahmet eglesin Ailesine ve sevenlerinede sabırlar versin .

8
3
yanıtYanıtla
ahmet:

Allah elbette biliyordu, ömrüde o kadarmış demekki, yalnız bu iş durup duruken olmaz, SEBEB olmadan dediğin olmaz, dini kısmı karıştırmadan yorum yaz, bize düşen sebeblere bakmak önmlemlerimizi almak kurallara uymak, senin dediğin doğru ama o başka konu, sapla samanı karıştırmamayı öğren önce. . .

yanıt0
yanıt0
canan:

Elbette Allah bilir ömrüde bu kadar olabilir ama öyle diye tedbir alma ondan sonra Allahın takdiri de, sen olayı karıştırıyorsun, kimsenin bu konuda birşey dediği yok, adam tedbirini almamış Sebeb olmuş ölümüne, doğrusu neydi kemer takmak vs. sen önlemini al gerisini Allah bilir, anldınmı millet neden sebeblere bakıyor erzurumlu. . . Allah akıl fikir verirken neredeydin acaba?

yanıt0
yanıt0
BATTAL44:

VİTESİ BOŞ ATMIŞ, MUHTEMELEN GELDİĞİ YÖN YOKUŞ. YOKSA BOŞ TRAKTÖR HIZI NE OLA

10
1
yanıtYanıtla
Olasılık:

Direksiyonu bir anda kırıp, frene basmış arkadan remorkun verdiği ivme ile devrilmiş gibi duruyor. Bu tür durumlarda traktör kadar tehlikeli araç yoktur belki de, araçtan atlamak neredeyse imkansız.

6
0
yanıtYanıtla
ömer:

Tır gibi, muhtemelen boşa atmış, fren yapınca . . .

yanıt1
yanıt0
ahmet:

takla barı var, eğer kemer taksaydı kurtulmuştu. . .

3
1
yanıtYanıtla
ahmet:

olumsuz oy neden sivri zekalılar, önlem almmamış buda sebeb olmuş demekmi yanlış, yoksa yukarda erzurumlu isimli şahsın sapla samanı karışıtırıp ömrü bukadarmış Allahın takdiri önmlem almasaydıda ölürdü gibi aptalca lafına göremi olumsuz oy verdiniz, sen önmlem alacaksın kurala uyacaksın sonra Allah bilir ne olacağını, yahu ne boş tiplersiniz be. . .

yanıt0
yanıt0
BRO:

Traktör kazalarının yüzde 80''i ölümle sonuçlanır. Çünkü traktör devrilince maalesef sürücü altında kalıyor kaçamıyor. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title