Haberler

Derbi sonrası, Ali Koç'tan istifa talebine yanıt: Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğim

Güncelleme:

3-1'lik Galatasaray yenilgisinin ardından Başkan Ali Koç'a yönelik yapılan sözlü saldırılar tepki çekti. Camianın çoğunluğu Koç'un 3 Haziran 2018'den bu yana yaptığı fedakarlıklara bir derbi mağlubiyetiyle hiçe sayılmasını kabul etmiyor.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Kulübü 625 milyon dolar borçla devralan Koç, kişisel servetinden 50 milyon Euro kasaya aktarıp kanayan yaraya pansuman oldu.

"SONUNA KADAR MÜCADELEYE DEVAM"

Sponsorluklarla birlikte 150 milyon Euro kaynak yaratan Fenerbahçe'nin Başkanı, bütün branşları Koç A.Ş'nin sponsorluklarıyla sağlama aldı.

Daha yolun başında olduğunu belirten Koç, yakın çevresine kendisini istifaya zorlayanlara karşı mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (43)

ŞEYMA:

ali koç başkan fenevbahçe şampiyon hahahahahaha :):):):))))))))))))))))))))))))))))

43
33
yanıtYanıtla
jdg:

Elma şekeri falan verirlerse verenin ardından bu zeka seviyesi ile peşinden gitme

yanıt30
yanıt8
EREN:

KOMİK Mİ?

yanıt18
yanıt3
HH42:

diğer kulüplerin ne idiği belirsiz kulüp başkanlarının yanında sen adamsın adam aslın belli neslin belli it ürür kervan yürür sen işine bak yoluna devam et başkan alt tarafı 21 yıl sonra evimizde gs yenilmişiz ne var bunda biz onları kendi stadtlarında kevkire çevirdiğimiz çoook olmuştur sallaaaaa

24
41
yanıtYanıtla
ADI BENDE SAKLI:

İşin kötü yanı bu FB hepmi böyle bktan takımlara mağlup oluyor kayseri ankaragücü antalya aianya ve 6S yenileceksen adam gibi takımlara yenil başakşehir bjk gibi sivas haa sivasa yenilmişti

yanıt1
yanıt2
ulubatı Souness:

ne yaptınız mesela hh42 ? ben şunları diyebilirim sizden çok şampiyonlumuz var buda sizden çok yıldızım olduğunun kanıtıdır . diğer kupaları saymıyacam zaten ama en önemli iki şey var bunlar size daha acı veriyor 1cisi Graeme Souness sahanızın ortasına bayrak dikmesi 2 cisi sahanızda şampiyonluk kupası kaldırmamız o yüzden şimdi bırak kevgir olayını :-)

yanıt2
yanıt0
gs li:

aynen böyle devam edin bencede :))

24
12
yanıtYanıtla
macit:

aynaya bakın bundan sonra daha yirmi yıl beklersiniz F. B de sıkıntı yok başınızdaki size yerde artar bile bu kıyağımızı da unutmayın ha

yanıt0
yanıt7
yalan dünya:

fenerden futboldan soğudum ya. her maçtan sonra yok hakem, yok federasyon, yok diğer kulüp başkanları. bahane bahane hep. . . peki senin oynadığın futbol nasıl. . adamlar senin evinde eze eze yendi bari. onu bile sakin ve sogukkalılıkla yaşa, , rahmetli özhan canaydın başkan gibi tebrik etmeyi öğren, delikanlılık tavrını göster. . berbat oynatan teknikdirektörü yollamayı bile beceremedin, , kulübün hali ortada. . . sen bile bırakmayı denemiyorsun. . . hep bahaneleri başka kulüplere ve hakemlere atarak başkanlıkyapma

25
6
yanıtYanıtla
GENÇFB:

PARASINI VERİN, ÇEKİP GİTSİN. . . . . BİZ DE KURTULALIM O DA KURTULSUN

16
11
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title