Haberler

Depremde kalp krizi geçirerek ölen öğretmen, okulundan son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

İstanbul'da yaşanan ve Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki depremden yaklaşık 1 saat sonra kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren tarih öğretmeni, görev yaptığı okuldan son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde dün yaşanan depremde öğrencileri tahliye ettikten 1 saat sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden tarih öğretmeni, okulundan son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi'nde bulunan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesinde dün meydana gelen olayda, okulda tarih öğretmeni olarak görev yapan 48 yaşındaki Murat Şevki Eryılmaz, İstanbul'da yaşanan ve Kocaeli'nin Gebze ilçesinde de hissedilen 5,8 büyüklüğündeki deprem sırasında okul binasında bulunan öğrencileri kontrollü bir şekilde bahçeye çıkarttı.

Depremde kalp krizi geçirerek ölen öğretmen, okulundan son yolculuğuna uğurlandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Okul bahçesinde öğrencilerin kontrolünü sağlayan Eryılmaz, daha sonra farklı bir okulda eğitim gören çocuğunu almak için görev yaptığı okuldan ayrıldı. Çocuğunu okuldan aldıktan sonra evine giden Eryılmaz, bir anda fenalaştı. İlçede bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Eryılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Geçirdiği kalp krizi nedeniyle depremin hemen ardından hayatını kaybeden Murat Şevki Eryılmaz'ın kalp hastası olduğu ve önümüzdeki günlerde ameliyat olmak için gün aldığı öğrenildi.

Depremde kalp krizi geçirerek ölen öğretmen, okulundan son yolculuğuna uğurlandı

GÖREV YAPTIĞI OKULDAN SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Eryılmaz'ın morga kaldırılan cenazesi, yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Eryılmaz'ın cenazesi bugün son yolculuğuna uğurlanmak için görev yaptığı okulun bahçesine getirildi. Burada düzenlenen uğurlama törenine Gebze kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediyesi Başkanı Zinnur Büyükgöz, Eryılmaz'ın eşi Türkan Eryılmaz, yakınları, öğrencileri ve görev arkadaşları katıldı.

Depremde kalp krizi geçirerek ölen öğretmen, okulundan son yolculuğuna uğurlandı

Eryılmaz'ın tabutunu gören öğrencileri ve eşi Türkan Eryılmaz göz yaşlarına boğuldu. Helallik alınmasının ardından cenaze namazı kırıldı. Daha sonra Eryılmaz'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'ye uğurlanmak üzere dualar eşliğinde cenaze aracına taşındı.

Eryılmaz'ın yarın memleketi Kırıkkale'de toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (25)

ss:

Okulda cenazenin ne işi var ve hele zorla getirilen öğrenciler ?

14
122
yanıtYanıtla
mal ss:

boş yapma gerizekalı

yanıt68
yanıt9
GÜMÜŞ:

DERHAL TÜRKİYE''Yİ TERKET , DERHALLL

yanıt24
yanıt5
ziyaa:

Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat öğretmenim.

61
0
yanıtYanıtla
Güzel günler göreceğiz:

İyi insanlar fazla yaşamaz

28
0
yanıtYanıtla
sülümannn:

nerden biliyorsun iyi yada kötü olduğunu her erken ölen iyi bir insanmıdır

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMET EYLESİN

25
0
yanıtYanıtla
uzak durun:

kral ölde depremde adam heyecan yapıp kalp krizimi geçirir yaşıda cok genmiş demmeki bilememişler baya büyük kalpte sorun varmış yada hayatında ilk defa deprem görüyor yazık allah rahmet eylesin

1
18
yanıtYanıtla
ahmed:

Asıl panik yapmayan insan değildir. Sizin ruhunuz yok taş gibi insanlarsınız.

yanıt1
yanıt0
Ba:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title