Haberler

Denizlisporlu Mustafa Yumlu: İdlib'e gitmek istiyorum, kefenimi giydim bekliyorum

Güncelleme:

Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Denizlispor sahasında konuk ettiği BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti. Denizlispor'un deneyimli oyuncusu Mustafa Yumlu maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"GEREKİRSE O KARDEŞLERİMİZİN AYAKKABILARINI TEMİZLERİM"

Yumlu, "Bedelli askerlik yaptım ama şu an yemin olsun abdestliyim, İdlib'e askerlerimizin yanına gitmek istiyorum. Bizi göndermezler ama gerekirse o kardeşlerimizin ayakkabılarını, çantalarını temizlerim. Ben kefenimle oraya gitmeye hazırım. Kefenimi giydim, bekliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözü vardır; 'Biz millet olarak savaşı sevmiyoruz ama söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz!' Biz böyle bir milletiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Mustafa Yumlu Denizlispor İdlib Spor Haberler

500

Yorumlar (34)

CONI:

DE HADI GIT NE BEKLIYOSUN

23
39
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

HELAL OLSUN . . . MUSTAFA YUMLU

44
14
yanıtYanıtla
ender eser:

reklam yapma lan

25
33
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Bırakın küçük enişteyi tutmayın

20
34
yanıtYanıtla
Fırat ozel:

Valla helal olsun diyorum ama reklam kokuyo

18
27
yanıtYanıtla
HADiiii:

Gitmeyenin? Senin gibi kefen giyenler şimdi ininde sessiz sedasız kış Uykusunda her zaman olduğu gibi yalan haberlerle hava atıyorlar içişleri bakanı Esadın 2212 askerlni öldürdük diyo bizden 36 şehit geldi deniyor heralde Esadı askerleri sapan taşı kullanmışlarda tesadüf bizim askerlerin kafasına gözüne gelmiş biz 2200 e karşı en az 300-400 canımızı verdik ana kefen giyenler halen evinde yalan haber dinliyo.

16
29
yanıtYanıtla
Show:

Show yaparak gundeme gelip Instagram takipci sayisini arttirmak icin lutfen kullanmayin sehitlerimizi.. ( sen yaptigin seysindir soyledigin degil ! E.D)

14
26
yanıtYanıtla
Çarşambalı:

Şu anda sen show yapıyorsun o duyguyu sana kimse anlatamaz o duyguyu yaşamak için önce o bayrağın namusun olduğunu bilmen gerekir.

yanıt0
yanıt0
TÜRK KÜRT KARDEŞTİR:

Gezi zekalı, sende bunu söyleyecek yürek bile yoktur.

yanıt3
yanıt2
ASLI:

HER İSTEYEN ÖZGÜR SURİYE ORDUSUNA KATILA BİLİR ARTİSTLİK YAPMAYA GEREK YOK.

9
23
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title