Haberler

Denizli-Yaşlı Kadına Evinde Gaspçı Dayağı

Denizli'nin Çal ilçesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Ümmü Coşdan, evine çocuklarının arkadaşını olduğunu söyleyip, bir bardak su isteme bahanesiyle giren kimliği belirsiz kişi tarafından dövüldü, boynundaki bir Reşat altını gasp edildi.

Denizli'nin Çal ilçesinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Ümmü Coşdan, evine çocuklarının arkadaşını olduğunu söyleyip, bir bardak su isteme bahanesiyle giren kimliği belirsiz kişi tarafından dövüldü, boynundaki bir Reşat altını gasp edildi. Yaşlı kadın, ağzını koli bandıyla kapatmaya çalışan zanlının bir parmağını ısırarak yaralarken, Coşdan'ı bir süre döven saldırgan kaçtı. Olay, dün (çarşamba) saat 10.00 sıralarında, Akkent Mahallesi'nde meydana geldi. Başında bere olan bir kişi, evinde yalnız yaşayan 5 çocuk ve 17 torun sahibi Ümmü Coşdan'ın yanına giderek, oğullarının arkadaşı olduğunu söyledi, bir bardak su istedi. Yaşlı kadın su getirmek için mutfağa gittiği sırada arkasından eve girip, Coşdan'ın yüzüne biber gazı sıktı, ağzını kapatarak yere yatırdı. Bu sırada yaşlı kadının yüzüne defalarca yumruk atan kimliği belirsiz saldırgan, boynundaki bir adet Reşat altını da kopartarak zorla aldı. Yaşlı kadından para da isteyen gözü dönmüş erkek, önce, yanında getirdiği koli bandıyla ellerini bağladı. Ardından ağzını aynı bantla bağlamaya çalışırken, Ümmü Coşdan, gaspçının bir parmağını ısırarak yaraladı. Canını kurtarmaya çalışan yaşlı kadın tarafından parmağı ısırılan gaspçı, Coşdan'ı bir süre daha dövdükten sonra evin arka penceresinden atlayarak kaçtı. Gaspçının evden kaçmasının ardından ayağa kalkıp mutfağa gidebilen Ümmü Coşdan, bulduğu bıçakla ellerindeki koli bandını kesti, ağzındaki bandı da çıkardı. Coşdan, komşularından yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri gönderildi. Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülen Coşdan'ın darp sonucu yarılan dudak ve yanaklarına 15 dikiş atıldı, yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Jandarma, gaspçının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

ŞOKU ATLATAMADI

Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Ümmü Coşdan, kendisine saldıran kişiyi tanımadığını ve bir parmağını ısırarak kurtulduğunu belirterek, Evime gelip, oğullarımı tanıdığını söyledi, bir bardak su istedi. Eve girdiğim sırada arkamdan gelip, yüzüme biber gazı sıktı. Ne olduğunu anlayamadan beni yere yatırıp, öldüreceğini söyleyerek para istedi. Boynumdaki altını koparıp aldı. Ardından ellerimi bantla bağladı. Ağzımı bantla bağlarken, bir parmağını bütün gücümle ısırdım. Beni yine dövdü, sürekli yüzüme vurdu. Beni bu hale soktu. Parmağını ısırınca kaçtı, ben de elime aldığım bıçakla bantları kesip yardım istedim. Ölümden döndüm dedi.

OĞLU ÖFKELİ

Ümmü Coşdan'ın oğlu Himmet Coşdan, gaspçının bir an önce yakalanmasını isteyerek, Böyle bir cani olamaz, yaşlı bir kadını ne hale sokmuş. Madem altını alacaksın neden öldüresiye dövüyorsun. Çocuklarının isimlerini sayıp, arkadaşımız olduğunu söyleyerek gelmiş, benim böyle bir arkadaşım olamaz. Devletimize güveniyorum, bir an önce yakalanıp, cezası verilecektir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Akkent Çal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title