Haberler

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Son olarak mafya dizisi olarak bilinen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan Deniz Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar hakkında Instagram hesabından tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Rol aldığı mafya dizileriyle bilinen Deniz Çakır, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen akademisyen Ceren Damar'ın ölümü üzerine sosyal medya hesabından "Televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun" diyerek tepki gösterdi.Deniz'in bu paylaşımı kısa sürede takipçilerinden tepki topladı.

PAYLAŞIMIYLA TEPKİ ÇEKTİ

Şimdilerde Vurgun dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Deniz Çakır, geçtiğimiz gün Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen akademisyen Ceren Damar'ın ölümü üzerine sosyal medya hesabından tepkisini paylaştı. Çakır, öğrencisi tarafından öldürülen akademisyen Ceren Damar ile ilgili bu paylaşımındaki sözlerinden sonra kimi takipçilerinden eleştiri aldı.

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu

"SİLAHIN ÖZENDİRİLDİĞİ DİZİLERİNİZLE GURUR DUYUN"

Genç akademisyenin ölümü hakkında paylaşım yapan Çakır, şu ifadeleri kullandı: "Oluk oluk kan akıtacağız diyenlerin alkışlandığı, politikalarınızla her şeyin yasaklandığı televizyonlarda silahın özendirildiği dizilerinizle gurur duyun! Genç bir kadın öldürüldü… Elini kolunu sallaya sallaya üniversitelere silah sokabiliyor… Gurur duyun, genç bir akademisyen öldürüldü… Bir üniversitede!"

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu

SİLAHLI FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Deniz Çakır'ın bu mesajından sonra, sosyal medyada rol aldığı dizilerde sık sık silah kullandığı fotoğraflar gündeme gelmeye başladı.

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu

NE OLMUŞTU?

Ankara'da, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi öğrencisi Hasan İsmail H., odasında tartıştığı Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i önce emekli özel harekat polisi olan babasının silahıyla vurdu ardından da deflarca bıçaklamıştı. Ağır yaralanan Şenel, sağlık ekiplerinin müdahalesine karşın kurtarılamazken katil zanlısı Hasan İsmail H.,'de tutuklandı.

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay OlduKatil Zanlısı Hasan İsmail H.

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay OlduCeren Damar Şenel

Deniz Çakır'ın Öldürülen Ceren Damar Alakalı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay OlduCeren Damar Şenel'in eşi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hasan İsmail Sosyal Medya Deniz Çakır Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (57)

Ayse esmeli:

Manyak mi bu kadin ne yazmis salak sey sen de sanatcimisin?

15
21
yanıtYanıtla
Burcu:

Deniz cakir hakli cok dogru konusmus.

14
20
yanıtYanıtla
MRTKRC:

''bana yıllarca mafyavari dizilerde oynamam için yüklü miktarda paralar teklif ettiler ama ben kabul etmedim '' demiş olsa alkışlıyalımda bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. . demekki eşkiya dünyaya hakim olabiliyomuş, belkide sizinde payınız vardır deniz hnm. . .

26
7
yanıtYanıtla
ÖZGE:

Deniz Çakır a Ferhundeli günleri de sormak isterim. İyi örnek miydi diye ?

29
2
yanıtYanıtla
DAVUT:

doğru demiş

14
17
yanıtYanıtla
adanalı:

İYİ güzel demişsinde daha düne kadar sende dediğin gibi bir dizide oynuyordun

23
3
yanıtYanıtla
murtaza:

gereksiz kadın, laf olsun torba dolsun, bu ülkede bu zihniyetde olmayanları sanatçı yapmıyorlarmı , hem para kazan tomarla hem düzeni eleştir, sen bu düzenden paraya para demiyorsun begenmiyorsan git başka ülkede yaşa imkanında var

19
7
yanıtYanıtla
hayri:

bıktık sizin saçma sapan ve topluma hiçbir şey kazandırmayan dizilerinizden. çocuklara sigarayı alkolü silahı sevdirdiniz yıllarca. delikanlılık diye hanzoluğu, modernlik diye fuhuşu sundunuz. bütün kanallarda dizi, her kanalda haftanın her günü dizi, bir dizi kapanıyor yerine başka bir dizi, dizi dizi dizi. . dizi dizi diziler. dünya çapında bir tek sinema prodüksüyonumuz var mı? yok. millet aya marsa uydu gönderiyor. bizimkiler ise çok büyük bir iş başarmış gibi yeni bir dizi buluyor.

23
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

vadıyı de eskıyayı da seyrettım. hıc ozenıpde elıme bıcak bıle almadım. dızılere fılmlere laf atanlar önce cocuklarına neyın dogru neyın yanlıs oldugunu adam gıbı ogretsınler.

18
6
yanıtYanıtla
Napolyon:

senin etkilenmemen tüm toplumun etkilenmediği anlamına gelmez. başkasında farklı tepki oluşturur. sosyal öğrenme diye bir şey vardır. kişi çevresinden öğrenir. çevrede örnek aldığı kişileri taklit eder. küçükken biz bile özenmişizdir bazılarına. onlar gibi olmak istemişizdir. yani bu normal bir süreç. senin çocuğuna sabahtan akşama kadar zararlı çizgifilmler setrettir, sonra da neyin doğru olduğunu söyle. ozaman bu izlediklerinden hiç etkilenmeyecek öyle mi? maalesef öyle değil.

yanıt1
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title