Haberler

Demet Şener'in Annesi Naime Şener İbrahim Kutluay'a Ateş Püskürdü: Allah Islah Etsin

Güncelleme:

Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasındaki nafaka krizi gerginliğine Şener'in annesi de dahil oldu. Naime Şener eski damadı için, "Bize bunları yaşattığı için çok üzgünüm, Allah ıslah etsin" dedi.

Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın iki aylık nafakayı ödemediğini öne sürüp eski eşine icra takibi başlatmıştı. Şener'in bu hamlesi üzerine Kutluay, eski eşine "mağdur edebiyatı yapıyor" diye yüklenmişti. İkilinin kavgasına eski kayınvalide Naime Şener de dahil oldu. Eski kayınvalidesi İbrahim Kutluay'a açtı ağzını yumdu gözünü.

"MAĞDUR EDEBİYATI YAPIYOR" DEMİŞTİ

Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın iki aylık nafakayı ödemediğini öne sürüp eski eşine icra takibi başlatmıştı. Demet Şener'in bu hamlesi üzerine de İbrahim Kutluay, eski eşine "Dört katlı havuzlu villada mağdur edebiyatı yapıyor" diye yüklendi.

Demet Şener'in Annesi Naime Şener İbrahim Kutluay'a Ateş Püskürdü: Allah Islah Etsin

KAVGAYA KAYINVALİDE DAHİL OLDU

İkilinin kavgasına eski kayınvalide Naime Şener de dahil oldu. Anne Şener, eski damadını sosyal medyada topa tuttu.

Demet Şener'in Annesi Naime Şener İbrahim Kutluay'a Ateş Püskürdü: Allah Islah Etsin

"ÇOCUKLARININ ÜSTÜNE YEMİN ETTİ"

Naime Şener, "Evden çıkarmak için çok uğraştı. Çocukların alıştığı hayat standardı var. Çocuklarının üstüne yeminler etti, 'O kadınla ilişkim yok' diye. Şimdi 'Çocuklarımın psikolojisini düşünüyorum. Medya önünde yemeğe götürerek iyi baba olunmaz. İtibarı yerlerde. Bize bunları yaşattığı için çok üzgünüm. Allah ıslah etsin. İleride çocuklarına ne anlatacak!"

Demet Şener'in Annesi Naime Şener İbrahim Kutluay'a Ateş Püskürdü: Allah Islah Etsin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

adsız:

sadece evlenip boşanmış olması adamın herşeyini alacağı anlamına gelmez siz mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.

15
6
yanıtYanıtla
kayserili tarık:

her gün kuru fasulye yenmez. . yıllarca hep aynı kadın aynı kadın. . bıkmış adam. . boşanmış kurtulmuş kendince, . . rahat bırakın abimizi !!!!!

4
11
yanıtYanıtla
..........:

Evlilik hergün kuru fasulye yemeği taahüt etmektir. Kimse boşanmak için evlenmez. Bunu kabul etmiyen hiç evlenmesin.

yanıt17
yanıt0
ipek:

demet kuru fasülyede edvina bal baklavamı nikahta keramet vardır mallaşma

yanıt3
yanıt0
Aysel:

Kadinlerin evlilikteki en büyük hatası çalışmayı, üretmeyi kendi ekonomik özgürlükleri olmadan bir adama yapismayi, somurmeyi aşk zannediyorlar. evlilik yoldaşlik arkadaşlık olmalı, çocukları baba kadar anneden bakmalı, , , , kocaya bul, , , sona çalışma üretme, , !, Anne olsada çalışacaksınız, , , , havuzlu 4 katlı rüya gibi evde otur. . . biraz gecikmiş nafaka icin otaligi birbirine kat, , , , onurlu ol, , , devamlı hatalarını paylaşacağına al başına git, , , , , even, , , çocukları doğru, , , , büyük nafalarla yan gel yat, , ,

10
4
yanıtYanıtla
Ddd:

Sosyal gerçeklere kör bencil bir açıklama.

yanıt0
yanıt0
Cece:

Oyu valla adam herturlu halti yapsin ...sonra 5 kuruş vermeden gitsin yok öyle yağma...donuna kadar almadığına dua etsin....

10
4
yanıtYanıtla
Tim0135:

Kaynananın arpası suyunu çekmiş,ekin tarlasını yakacak. çocuklar mı? Kimsenin umurunda değil, sadece nafaka ve para aracı bence

8
2
yanıtYanıtla
Neriman:

Çocukları üzerine yalan yemin etmek de bir şey mi! Eski sevgilim Allah ın üzerine de yalan yeminler ederdi. Bir de yalanı çıkınca senin yüzünden yalan söyledim derdi. Şimdiki insanlar şeytanlaşmış!

9
0
yanıtYanıtla
Tam Kaynana bu:

Boşansa bile dilinden kurtulamıyor

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title