Haberler

Demet Şener ile Cenk Küpeli Çiftinden Romantik Tatil!

Güncelleme:

Eski basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, Kapadokya tatilinin romantik anlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Yakın zaman önce Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, sevgilisiyle Kapadokya'da romantik bir tatil yapıyor. Demet Şener tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Cenk Küpeli ise sevgilisinin paylaşımına romantik bir yorum yaptı.

Demet Şener ile Cenk Küpeli Çiftinden Romantik Tatil!

"SENİNLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM"

İbrahim Kutluay'la sıkıntılı bir boşanma süreci geçiren manken Demet Şener, eski basketbolcu Cenk Küpeli ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarıyla magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti, Kapadokya tatiline çıktı. Demet Şener, sevgilisiyle çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı. Şener paylaşımına, "En çok gitmek istediğim yerde" notunu ekledi. Cenk Küpeli ise paylaşıma romantik bir yorum yazdı. Küpeli'nin "Kendimle başladığım yolda, seninle devam etmek istiyorum; gel" yorumu dikkat çekti.

Demet Şener ile Cenk Küpeli Çiftinden Romantik Tatil!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cenk Küpeli Demet Şener Kapadokya Küpeli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

yusuf:

demettin turşusunu cıkmış artık ortanın mallı olmuş

12
8
yanıtYanıtla
onlu:

neden bu sanatçı ve zenginler boşandığı zaman orta malı gibi ikide bir sevgili değiştiriyor.

14
4
yanıtYanıtla
TRAK59:

BOŞ AŞK KELİMELERİ SENİNLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM. . . BUNLAR ZORAKİ YAZILMIŞ ŞEYLER. . BU TÜR ŞEYLE RYAZANLAR DAHA ÇABUK AYRILIYOR BİLİN.

17
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

YETER YAAAAA. ÖNCE MUSTAFA SANDALIN EŞİ EMİNA BOŞANDIKTAN SONRA SADETTİN SARANLA AŞK YAŞADI ŞİMDİ ŞUTLANDI, SIRA DEMET ŞENERDE YAKINDA O DA ŞUTLANIR. BU HABERLERİ NİYE VERİYORSUNUZ TÜRK MİLLETİNİN CANINI SIKIYORSUNUZ, ÖZELLİKLE ERKEKLERİN. BANA NE KARDEŞİM ONLARIN AŞKLARINDAN. MAKSAT TÜRK AİLE YAPISINI ÇÖKERTMEK İÇİN BİLE BİLE HABER YAPIYORLAR. YUHHH

15
1
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Bu kadinin mutlu olmaya hakki yokmu aldatan kocasi ne yapsin hayat devam ediyor . . .

13
2
yanıtYanıtla
TİCO:

Erkek kadın sevgili olup eğlenebiliyorlar ne mutlu. ben ve benim gibi 3. cinsiyet olanlar neden erkek sevgilimizle el ele dolaşıp gezemiyoruz hep kaçamak yaşıyoruz. yeter artık özgür olup mutlu olmak bizlerinde hakkı

0
15
yanıtYanıtla
BİLİR KİŞİ:

Tico adres ver mutlu edeyim seni kendine gelirsin oh be dersin :)

yanıt3
yanıt6
ziyaa:

İmkanın varsa Hollanda, ya git kardeş orda serbest.

yanıt7
yanıt1
AKYAZILI:

TİCO gel Akyazı'' ya 6 cm merak etme yalnız 6 cm dışarda kalan inlersin

yanıt2
yanıt2
Ayse esmeli:

Wayyy Anasiini ya bunlar nasil basariyor bunu anlamis degilim!!!! Gönüllerine göre hemen buluyorlar!!! Anlamadim ki bende mi eksiklik var baksan bu kadindan cok daha guzelimm!!!

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title