Haberler

Demet Şener, İbrahim Kutluay Hakkında Nafaka İçin İcra Takibi Başlattı

Demet Şener, geçtiğimiz Mart ayında boşandığı İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia ederek icra takibi başlattı.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde 4 Mart'ta anlaşmalı olarak boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener bu kez çocukların nafakası için karşı karşıya geldiler. İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlattı. İbrahim Kutluay da nafaka borcunun bulunmadığını, Şener'in hukuka aykırı ve kötü niyetli olarak icra takibi başlattığını belirterek, bunun durdurulması için mahkemeye başvurdu.

İCRA TAKİBİNİN DURDURULMASINI İSTEDİ

İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla başvuran İbrahim Kutluay, hakkında Demet Şener'in başlattığı icra takibinin durdurulmasını istedi. İbrahim Kutluay dilekçesinde Demet Şener ile boşanmalarının kesinleştiğini ve mahkemenin iki çocuğuna 16 bin 250'şer TL aylık nafaka ödenmesine karar verdiğini belirtti. Kutluay, yargılama sürecinde ve boşanma kararı kesinleştikten sonra üzerine düşen nafaka ödemelerini düzenli ödediğini söylediği dilekçesinde nafakaları ödemesine rağmen eski eşi Demet Şener'in hakkında icra takibi başlattığını anlattı.

"DEMET ŞENER'İN HESABINA GÖNDERDİM"

İbrahim Kutluay çocuklarının Nisan ayı nafakasını ödemesine rağmen Demet Şener'in İstanbul 18. İcra Müdürlüğü'nden 27 Nisan'da kendisine icra emrinin resmi olarak ulaştığını belirtti. Kutluay 1 Nisan'da çocukların okul aidatını ödediğini, kalan tutarı da Demet Şener'in hesabına 18 Nisan'da gönderdiğini dilekçesinde belirtti.

Ödeme yapılmasına rağmen söz konusu icra takibini Demet Şener'in hukuka ayrı ve kötü niyetli başlattığını dilekçesinde belirten İbrahim Kutluay, ilamlı icra takibinin durdurulmasını ve tarafına tebellüğ edilen icra emrinin de iptalini istedi.

Demet Şener, İbrahim Kutluay Hakkında Nafaka İçin İcra Takibi Başlattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kutluay Demet Şener İstanbul Haberler

500

Yorumlar (25)

Emine Doğan:

Adam hep çapkındı, bunu bilmeyen yoktu. Ama bununla evlenerek bunun adını akladı. Bu daha 16 yaşındayken evli zengin adamlarla piyasaya çıkmış sonrasında ülkenin tüm ünlü komedyenler ile günü birlik birlikte olup rekor kırmıştı. Üç ünlü komedyenin aralarında bunu espri malzemesi yapıp güldükleri çok meşhurdur. Adama teşekkür edeceğine hala parasının peşinde.

10
0
yanıtYanıtla
Ogrenci:

Evlenince hepsi hanım ayağına yatiyor

yanıt0
yanıt0
ERKAN:

sen ibrahim gibisini zor bulursun demet

5
3
yanıtYanıtla
LAMBADA PATLADI:

lambacılar çatladı çatladı tek adamları var sanıyolardı imamoğlu bir anda ortaya çıkınca uzun adamın tüm havası gitti şimdi ona kuduruyo bunlar tek dertleri imamoğlunu bir an önce silmek ama olmayacak her hamlelerinde imamoğlu dahada güçlenecek ve uzun adamın yerini alarak 17 yıldaki işbirlikçileri ve yalakalarıyla ilgili tüm foyayı ortaya çıkaracak adalet yakında parti ismi olmaktan çıkacak adalet yerini bulacak :))))

6
0
yanıtYanıtla
kayserili:

ah bu kadınlar dini imanı para ver parayı ne yaparsan yap sen en iyisindir para yoksa sen en kötü

4
2
yanıtYanıtla
ÖKKEŞ:

KAYSERİLİ Sen tam bir su katılmamış sek geri zekalısın

yanıt0
yanıt0
6.FİLO:

Ünlülerin evlilikleri boşanmaları çok gülünç bir durum. kadın kocasından boşanıyor başka erkekle birlikte oluyor ve eski kocası da onlara para gönderiyor :))

6
0
yanıtYanıtla
....123456:

bence yanlıs nyoldasın demet daha fazla sınırının zorlama bence

5
0
yanıtYanıtla
Muzzy:

yahu bunlarin cocuklari ne yiyiyor? ne iciyor? bunlar nasil paralardir. Allah olmayanada versin ne diyeyim.

4
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Kimse kadınların hakkı yeniyor felan, mağdur edebiyatı yapmasın. Zengin biri ile evlenen, büyük parayı götürüyor. Düşükten, orta gelirliye, zengine hepsi bir şekilde nafakayı ödüyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title