Haberler

Demet Özdemir yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile partner oldu

Son olarak Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile partner olan Demet Özdemir, yeni sezonda başlayacak olan "Evim" dizisi için İbrahim Çelikkol ile partner oldu. Özdemir, yeni partneriyle yeni pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde yakışıklı oyuncu Can Yaman ile partner olan Demet Özdemir, dizinin final yapmasının ardından yeni dizi dizi ile anlaştı. Özdemir, Evim dizisinde yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile partner oldu.

CAN YAMAN GİTTİ İBRAHİM ÇELİKKOL GELDİ

Rol arkadaşı Can Yaman'la hakkında sürekli aşk iddiaları çıktığı için gündemden düşmeyen Demet Özdemir, Instagram hesabından hayranlarına yeni dizi müjdesini verdi. Özdemir, yakında başlayacak olan Evim dizisi için İbrahim Çelikkol ile kamera karşısına geçti. Evim dizisinde başrolleri paylaşacak İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir'den ilk kareler geldi.

Dizide İbrahim Çelikkol Mehdi, Demet Özdemir ise Zeynep karakterine hayat verecek. Özdemir, Çelikkol ile çektirdikleri fotoğrafları "Hayırlı olsun hepimize o zaman" notuyla paylaştı.

Demet Özdemir yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile partner oldu

EVİM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır. "Evim" dizisinin senaryosunu Eylem Canpolat kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Dizinin TV8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Demet Özdemir yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile partner oldu

Demet Özdemir yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile partner olduCan Yaman ve Demet Özdemir

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Çelikkol Demet Özdemir Can Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (19)

onur:

birde bununla aşk yaşar

12
1
yanıtYanıtla
sıradaki gelsin:

kesinlikle

yanıt8
yanıt0
figoo:

bakın buraya yazıyorum bunlada aşk yaşayacak adım gibi eminim mayasında var bunun

10
0
yanıtYanıtla
zeynep yılmaz:

ibrahim çelikol evli o mümkün değil

yanıt3
yanıt2
KARTAL:

kadın her dizide rol aldığıyla sevgili oluyor kesin bu kişiylede olur :D

9
0
yanıtYanıtla
Kavak:

bu kıza nasıl teklıf gıdıyor anlamıyorum sofra gıbı yuzu var toprıllı herlade.

5
2
yanıtYanıtla
Hayati:

demetin güzelligi saf güzellik. Öyle yapmacık degıl

2
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tutmaz. yapımcılar boşa para dökmesin.

3
1
yanıtYanıtla
ŞÖHRETİN YAN ETKİLERİ:

Güzel kız da fazla havalara girdi sanki. Şan, şöhret insanı tamamen değiştiriyor. Ben bunların sevgili olduğuna inanmıyorum. Reklam aşkı bunlar. Gündemden düştükleri an aşkları da düşecektir.

2
0
yanıtYanıtla
Asi:

Ibrahim evli karisida cok guzel dizide tutar neden kotu duşunuyorsunuz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title