Haberler

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyor

Güncelleme:

Kızıyla alışveriş merkezinde görüntülenen Demet Akalın, Hira'nın 'Yeni Gelin' dizisinde oynamak istediğini hatta bunun için dizinin başrol oyuncusu Jessica May'la görüştüklerini söyledi.

Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın, geçtiğimiz gün kızı Hira ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Akalın, 4 yaşındaki kızının oyuncu olmak istediğini bunun içinde Jessica May'la sık sık görüştüğünü söyledi.

HİRA 'YENİ GELİN' OYNAMAK İSTİYOR

Kızının "Yeni Gelin" dizisinin Brezilyalı oyuncu Jessica May ile telefonlaştığını söyleyen Akalın, "Hira Yeni Gelin'de oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana'ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış" diye konuştu.

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyor

LÜKSÜNDEN VAZGEÇMEDİ

Diğer yandan eski eşinin borçlarından dolayı evine icra gelen ve çoğu eşyası elinden alınan Akalın, 6 bin TL'lik spor ayakkabısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyor

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyorYeni Gelin dizisinin başrol oyuncusu Jessica May

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyor

Demet Akalın'ın 4 Yaşındaki Kızı Hira 'Yeni Gelin' Dizisinde Oynamak İstiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Demet Akalın Jessica May Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (29)

Eda:

Sabahlıkmı o üzerindeki?

24
0
yanıtYanıtla
DOĞU:

Yav kızını da al, kocanı da al şu sevimsiz suratını da al bi çek git be kızım off daralttınız ama ha.

15
4
yanıtYanıtla
AYLA ALTA:

DEMET Bi DOYMADIN LAN

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hahahah çocugun sırtından para kazanma işleri de başladı :D:D:D

13
1
yanıtYanıtla
Ssk:

Kimisi çuval giyse yakışır. Marka giymek yakıştığı anlamına gelmez ki! Ey para sen nelere kadirsin!

12
0
yanıtYanıtla
aa:

GECENLERDE AGLIYORDUN, YOK HACIZ GELDI PARAM YOK FALAN. FIRILDAKLAR HER SEYLERI REKLAM.

11
0
yanıtYanıtla
HURİ:

KESİN OYUNCU OLUR ZENGİNLİK İŞTE TECRÜBE OLSUN OLMASIN PARA KONUŞUR

10
0
yanıtYanıtla
Merve:

Çocuk üzerinden para kazanacak çaktırmadan yol yapıyor , nabız yokluyor Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı bu küçük yaştaki çocuklar üzerinden para kazanılması v. s. konularla ne zaman ilgilenecek?o çocuk şuan kreşe gitmeli kolay yoldan para kazanırsa okumaz.

9
0
yanıtYanıtla
Bade:

Çocuğuma nasıl giydirmiş öyle yaaa ? kendin rüküşsün çocuğa yapma bari ıyyyyyy

7
0
yanıtYanıtla
para...:

kocanın parası bitti tekmeyi bastın. şimdi çocuğunu sermaye mi yapacaksın paragöz!!!

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title