Haberler

Defne Samyeli'nin 15 yaşındaki kızı Derin Talu'dan bikinili poz

Güncelleme:

Sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla yine çok konuşuldu.

Sevilen komedyen Cem Yılmaz'la yaşadığı aşkla gündeme gelen Defne Samyeli'nin kızları Deren ve Derin Talu da dikkat çekiyor.

YAKIN TAKİPTE

Defne Samyeli'nin 15 yaşındaki kızı Derin Talu, paylaşımlarıyla sosyal medya kullanıcılarının yakın takibinde. Paylaşımlarıyla öne çıkan Derin Talu takipçileri tarafından güzelliğine vurgu yapılsa da yaşından oldukça büyük göründüğü gerekçesiyle eleştirilerin de hedefi oluyor.

Defne Samyeli'nin 15 yaşındaki kızı Derin Talu'dan bikinili poz

BİKİNİLİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bodrum'da tatil yapan Derin Talu paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Talu son olarak bikinili paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Takipçileri Talu'nun fotoğraflarına binlerce beğeni mesajı yağdırdı.

Defne Samyeli'nin 15 yaşındaki kızı Derin Talu'dan bikinili poz

Defne Samyeli'nin 15 yaşındaki kızı Derin Talu'dan bikinili poz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Sosyal Medya Cem Yılmaz Derin Talu Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (90)

ertan:

bu kız 15 yaşında çarşaf giyse paylaşım yapsa anasını babasını topa tutar. gerici derler. şimdi övüyorlar.

119
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

haklısın kardeşim, nerde pedofili sakızı çiğneyenler?

yanıt36
yanıt2
çiftetelli:

18 yaşına basmamış bir ergenin istismarı var ortada. ama devlet trumpa rest çekmekle meşgul.

60
21
yanıtYanıtla
bozuk saat bile:

gözlerime inanamıyorum. çiftetelli 40 yılda bir adam gibi yorum yapmış haa.

yanıt14
yanıt2
hahaha:

devlet karışsa özgürüz açılırız , laiklik dersiniz karışmasa neden karışmıyor istismar var diyorsunuz , ne dediğiniz belli değil

yanıt9
yanıt1
ZUHAHAHA:

Devlet evlerine misafir olarak geilp , tam bikinili fotoğraf çekip paylaşırken , elinemi vursun napsın canım benim , evde sifonun bozulunca nerde bu devlet diyen zihniyettensin sende

yanıt16
yanıt1
Can:

Devlet eline vursun diyen kim?? Kendi hesabında paylaşmasına kimse karışamaz evet ama haber yapılması engellenebilir 18den küçüklerin değil mi????

yanıt10
yanıt2
Adını vermek istemeyen:

Bu kızda 2 yıldır 15 yaşında bir türlü büyümedi gitti ??

34
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Gelisiyor türkiye hemde böyle magazinler ünlüler evlenenler bosanmalar nafaka evlilik programmlari diziler cinayet cinnet dehset yassk ask tecavüz hirsizlik dolandiricilik ahlaksiz edepsiz utanmaz hepsi rezillik baska birsey degil

28
2
yanıtYanıtla
yoşi:

30 yaş gibi duruyor

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title