Haberler

"Davetkar Kadın" Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

Güncelleme:

Ünlü yazar ve davranış bilimci uzmanı Aşkım Kapışmak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Eser Yenenler'in programında söylediği davetkar kadınlar sözleriyle gündeme gelen Kapışmak, canlı yayında kadınlardan özür diledi.

"BEN TEŞHİRCİ KADIN VE ERKEKLERİ ANLATTIM"

Eser Yenenler'in programında, sosyal medyadaki davetkar kadınları hakkındaki sözleriyle gündeme gelen Aşkım Kapışmak, kendisi şu sözlerle savundu: "Oradan kesilmiş bir bölüm var ben orada teşhirci erkek ve kadınları anlattım. Orada erkeklerle alakalı olan kısım kesilmiş. Anlatmak istediğim şey şuydu; sadece bir dakikalık bir şey olduğu için böyle algılandı. DM'den yürüme tabiri var. Bu anlamda Eser, erkekler kadınlar çok DM'den yürüyor dedi. Ben de orada aşırılıkları anlatıyordum. Sosyal medyada bu amaçlı insanlar var bunu kabul etmek lazım. Kelimelerinin çarpıtılmasına alıştım ama fikirlerim çarpıtılamaz. Bunun için gerçekten üzüldüm.

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

"ÜZDÜĞÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Ben 8 sene önce sektöre girdim. Bir çok şeyden dolayı linç ettiler. Kelimelerimi çarpıttılar. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz ama anlamak zorundayız. Keşke bir dakika videodan değil de programın tamamını izlesek. Üzdüğüm kadınlardan özür dilerim. Benim daha çok dikkatli olmam lazım."

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

'Davetkar Kadın' Söylemiyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Kadınlardan Özür Diledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aşkım Kapışmak Eser Yenenler Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (6)

yorgun:

kadınlar iyiki doğuruyor yoksa erkeklerin kadınlara ihtiyacı olmazdı. seninle aynı fikirdeyim az çevrelerine baksınlar. kocamı ufleyerek gönderiyorum dışarı

10
8
yanıtYanıtla
Kuzgun:

Adam davetkar kadın demiş, nezaketinden. Ben fingirdek kadın diyorum.

6
2
yanıtYanıtla
Sen ne dersen de:

Seni hesaba katanmı var dingil

yanıt3
yanıt3
gereksizler ordusu:

Çevir gazı yanmasın

2
6
yanıtYanıtla
Suzan KURAN:

ERKEK EGEMEN TOPLUMDA, VE DE GİTTİKÇE YOZLAŞAN TOPLUMDA AHLAK ÇÖKTÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ . LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE KADINI AŞAĞILAYAN BELLİ BİR KESİMDİR. . ÜLKEMİZDE BİR AYDA 60 KADIN ÖLDÜRÜLÜRKEN CAHİL BİR ZAT KENDİ REKLAM VE EGOSU İÇİN KADINI KATEGORİZE EDİYOR VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜYOR ŞİDDETLE KINIYORUM. . MERAK EDİYORUM SAHİL RESMİ , MAYO FALAN SAYFALARA KOYULUNCA BU ZAT NE YAPACAK .

2
3
yanıtYanıtla
adsız:

bu ülke için canını veren erkekler kadar değerli değildir kendi pislikleri yüzünden ölmüşlerdir. ömür boyu nafaka talebi aldatma erkeği sömürme çocuğu koz olarak kullanma erkeklere attıkları iftiralar vs vs. . . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title