Haberler

Darüşşafaka Doğuş 81 - Real Madrid 88 Maçının Ardından...

Darüşşafaka Doğuş 81 - Real Madrid 88 maçının ardından...THY Euroleague Play-Off 3. maçında Darüşşafaka Doğuş, konuk ettiği İspanyol takımı Real Madrid'e 88 - 81 yenilerek seride 2-1 geriye düştü.

Darüşşafaka Doğuş 81 - Real Madrid 88 maçının ardından...

THY Euroleague Play-Off 3. maçında Darüşşafaka Doğuş, konuk ettiği İspanyol takımı Real Madrid'e 88 - 81 yenilerek seride 2-1 geriye düştü.

Salon Volkswagen Arena

Hakemler Sasa Pukl, Milivoje Jovcic, Olegs Latisevs

Darüşşafaka Doğuş Wilbekin 18, Mehmet, Birkan, Wanamaker 17, Clyburn 7, Moerman 11, Anderson 2, Zizic 20, Slaughter, Bertans 3, Harangody 3

Başantrenör David Blatt

Real Madrid Randolph 12, Draper 3, Fernandez 3, Nocioni, Doncic 13, Maciulis, Reyes 2, Ayon 18, Radoncic, Carroll 21, Hunter 2, Llull 12, Thompkins, Suarez, Taylor 2

Başantrenör Pablo Laso

1. Periyot 26-17 (Real Madrid lehine)

Devre 33-46 (Real Madrid lehine)

3. Periyot 58-70 (Real Madrid lehine)

MAÇ SONU DEMEÇLER...

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ BAŞANTRENÖRÜ DAVİD BLATT Öncelikle Real Madrid'i tebrik ederim. Bu maçı kazanmak için gerekli oyunu ilk yarıda oynamadık. Bütün ikinci yarı onları kovaladık. Doğrusu onlara yaklaştık da ama bir türlü öne geçemedik. Dördüncü çeyrek dışında yapabileceğimiz savunmayı hiç yapamadık, bu da Real Madrid gibi yetenekli bir takıma karşı maçı kaybetmemize yok açtı. Savunma ribauntlarında çok dikkatsizdik. İlk yarıda hiç agresif oynayamadık, alıştığımız oyunu hiç oynayamadık. Bir yanıt vermemiz lazımdı ama bu yanıtı vermek için çok geç kaldık.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ OYUNCUSU SCOTTİE WİLBEKİN (28 dk, 18 sayı, 46 üçlük, 4 asist, 2 ribaunt)

Bugün maça gerçekten çok yavaş başladık. İlk yarıda bir türlü şutları sokamadık. Daha da fenası hiç de iyi savunma yapamadık. Sanki onlardan bir adım yavaştım. Çok yumuşak kaldık ilk yarıda. Herhalde bu serideki en kötü yarımızı oynadık. İkinci yarı onları yakalamak için çok uğraştık. Neredeyse de yakalıyorduk. Ama birkaç topu iyi kullanamadık ve kaybettik. Doğrusu bugün top da bizi pek sevmedi.

DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ OYUNCUSU BRAD WANAMAKER (39 dk, 17 sayı, 9 asist, 2 ribaunt)

Zor bir maç oldu. İlk yumruğu onlar attı ve bir türlü kendimize gelemedik. İlk yarıdan sonra Real'i yakalamak zordu. Şimdi toparlanma zamanı. Cuma bir maçımız daha var. Hemen kendimize gelip daha iyi bir takım olduğumuzu göstermeli ve daha agresif oynayarak onları yavaşlatmalı, kendi oyunumuzu oynayarak kazanmalıyız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Real Madrid Volkswagen Doğuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title