Haberler

Damien Comolli, Fabio Coentrao ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüren Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sol bek pozisyonu için Fabio Coentrao ile prensip anlaşmasına vardı.

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı lacivertli takımda devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe'de devre arasında çizilecek yol haritası belirlendi. Yoğun bir çalışma yürüten sarı-lacivertlilerde, sportif direktör Damien Comolli'nin hummalı bir çalışma içerisinde olduğu öğrenildi.

ALTERNATİFLERE BAKILMAYA DEVAM EDİLECEK

Ekonomik anlamda halen daha zorlu bir yolda olan Fenerbahçe'de Damien Comolli'nin dikkatli adımlar atmaları gerektiğine inanıyor. Kulübün şartlarına ve başta Finansal Fair-Play kuralları olmak üzere ekonomik değerlere uygun hareket edeceklerini bilen Fransız direktör, bu doğrultuda çalışıyor. Skorer'de yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin şu anda boşta olan Portekizli Fabio Coentrao ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Ancak Damien Comolli önderliğinde transferde sol bekteki diğer alternatiflere bakılıyor, eğer istenilen sonuç alınamazsa Coentrao ile sözleşme imzalanması amaçlanıyor.

Damien Comolli, Fabio Coentrao ile anlaşma sağladı

VEDAT MURİÇ KESİNLİKLE SATILMAYACAK

Fenerbahçe'de bir diğer önemli konu da Vedat Muriç oldu. Devre arasında ciddi bir teklifin olduğu Muriç'in şu anda kesinlikle satılmaması gerektiği kararı alındı. Ligi şampiyon bitirmek isteyen Fenerbahçe'de Kosovalı yıldız ihtiyaç olduğu ve bu nedenle sezon sonuna kadar satışın olmayacağı aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

HAKAN:

BENDE YENİ HAKEM ALIMI OLDU SANDIM

11
15
yanıtYanıtla
tarık:

şikesaray

yanıt14
yanıt5
HAYRİ:

BUNLARIN BOMBALARI NİHATIN UŞAKLARI OLUR

5
13
yanıtYanıtla
GALA1905:

Bu futbola devam ediyormuydu, , , , hahaha.

8
10
yanıtYanıtla
zaza:

falcaodan çok oynar kanka :)

yanıt0
yanıt0
Kenan:

Malcao devam ettiğine göre bu uçarak devam eder

yanıt2
yanıt0
can:

dilencinin bombası ne olacak

7
9
yanıtYanıtla
Comolli Sabır Taşırma:

2. rami vakaası. Geçen temmuzdan beriş top değmiyor adamın ayağına, futbol bu adamı bıraktı.

10
2
yanıtYanıtla
DİĞER 17 TAKIM:

Geçen sene patlayan bombaları biliyoruz, bu senede göreceğiz)))) gören de derki ligde birinci ve 10 puan öndeyiz

8
4
yanıtYanıtla
BÖYLE DEVAM EDİN:

Vedat muriç satılmayacak mış, bak sen geri zekalıya sanki Muriç i gidip kendi bulup getirdi,

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title