Haberler

Dalış yapan Gökçe Bahadır'ın bacaklarının su altındaki görüntüsü tartışma yarattı

Güncelleme:

Türk serbest dalışçı Şahika Ercümen ile ilk dalış deneyimini yaşayan oyuncu Gökçe Bahadır'ın, suyun altından çekilen fotoğrafındaki bacaklarının görüntüsü, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Türk serbest dalışçı ve sualtı hokeyi oyuncusu Şahika Ercümen ile ilk dalış heyecanını yaşadı. ilk dalış deneyimini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Bahadır, su altından çektirdiği fotoğrafları paylaştı.

"İLK DALIŞ DENEYİMİMİ ONUNLA YAŞADIM"

Başarılı oyuncu suyun altından çekilen bir görüntüsünü "Hayatta hep inandığım şey bir insan işini tutkuyla, severek, özveriyle disiplinli çalışmasıyla yaparsa o zaman yapabileceklerinin sınırı yok! Sevgili Şahika Ercümen gibi. Hayatımdaki ilk dalış deneyimimi onunla yaşadığım için çok şanslıyım" notuyla paylaştı.

Dalış yapan Gökçe Bahadır'ın bacaklarının su altındaki görüntüsü tartışma yarattı

Dalış yapan Gökçe Bahadır'ın bacaklarının su altındaki görüntüsü tartışma yarattı

BACAKLARINA YÜZLERCE YORUM GELDİ

Heyecanının takipçileriyle paylaşan Bahadır'ın Bahadır'ın fotoğrafına ise bacaklarıyla ilgili yüzlerce yorum geldi.

Herkesin "Bu ne biçim bacak, Kostüm mü var üstünde, Bacakların buruşmuş" gibi yorumlarına ise Ercümen "İnsan bedeni basınçlı suda bu şekilde görünüyor. Yani bu bacakları nefesinin hakkıyla yaptın Gökçe" diyerek oyuncuya destek verdi.

Dalış yapan Gökçe Bahadır'ın bacaklarının su altındaki görüntüsü tartışma yarattı

Dalış yapan Gökçe Bahadır'ın bacaklarının su altındaki görüntüsü tartışma yarattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökçe Bahadır Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (30)

Apti:

Aslı nerdesin

11
20
yanıtYanıtla
Aslı:

BIRAK PEŞİMİ SEN NE YÜZSÜZ ÇIKTIN.

yanıt44
yanıt4
Bilge Kagan:

Apti. Ben üniversitede okurken bir tane hanzo vardı. Kızın birine ''bacım eger yanlış anlamazsan bir tas çorba içelim'' diyerek kendi yöntemleriyle kızın birine çıkma teklif etmişti. Nedense bana onu hatırlattın.

yanıt3
yanıt3
SERDENGEÇTİ:

Dalmayanlar için yazıyorum üzerinizde basınca göre suratınız bile şekillenir.

27
0
yanıtYanıtla
Bilge Kagan:

Burnunu tıkamadan denize giremeyen embesiller yok el niye öyle, bacak niye böyle diye yazıp durmuşlar. Şimdi kalkıp atmosfer basıncından bahsedeceksin, o hangi kanalda oynuyor diyecekler.

21
1
yanıtYanıtla
Bora:

Birader senin çıkarın ne ki bu kadar koruyucusun. Kazanç sağlamsa bizde destek veririz.

yanıt1
yanıt10
KOKKO:

BASINÇ IN YARATMIŞ OLDUĞU DURUM

18
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

iğrenç. Kadınlar çok çirkin, güzel olan erkektir tüm canlılar aleminde.

4
12
yanıtYanıtla
Behzat Ç.:

saçma sapan konuşma la

yanıt0
yanıt0
amaann:

dürbünlü seni öldün sandıydım yaşıyomuşsun vallah rahmet dileyecektim tühh

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title