Haberler

Cüneyt Çakır, Kararlarıyla Derbiye Damga Vurdu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Volkan Şen'in bulduğu golden önce Alper Potuk'a faul çalınması tartışmaları beraberinde getirdi.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin 3. dakikada Volkan Şen ile bulduğu golün öncesindeki faul kararı tartışmaları da beraberinde getirdi.

VOLKAN ŞEN KARARI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

İsmail Köybaşı'nın müdahalesi sonucunda yerde kalan Alper Potuk için "faul" kararı veren Çakır, siyah-beyazlı futbolcuların tepkisine neden oldu. Tartışmalı karar sonrasında Fenerbahçe'nin Volkan Şen ile golü bulması siyah-beyazlı taraftarları adeta çileden çıkarttı.

FENERBAHÇE "PENALTI" BEKLEDİ

Karşılaşmanın 25. dakikasında Fenerbahçe de penaltı bekledi. Beşiktaş ceza sahasında yaşanan karambolde Alexis'in vuruşu, bir diğer Beşiktaşlı Guedes'in koluna çarptı. Pozisyonun ardından Fenerbahçeli futbolcular, hakem Cüneyt Çakır'a penaltı itirazında bulundu ancak Çakır kararını değiştirmedi.

BEŞİKTAŞLILAR PENALTI İÇİN ÇAKIR'A BAKTI

Karşılaşmanın 35. dakikasında Fenerbahçe ceza sahası içerisinde Mehmet Topal ile Olcay Şahan'ın hava topu mücadelesi sırasında Olcay Şahan yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır'a baktı. Ancak Çakır pozisyonu devam ettirdi. Bu pozisyon Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinde tepki gösterdiği anlardan biri oldu.

BECK İÇİN FENERBAHÇE'DE KIRMIZI KART BEKLENTİSİ

Derbinin 37. dakikasında yaşanan bir pozisyon, sarı-lacivertli takımın ve tribünlerin oldukça tepkisini çekti. Beşiktaş yarı sahasında Andreas Beck topu uzaklaştırmak isterken, Volkan Şen rakibine baskı yaptı. Beck topu uzaklaştırdıktan sonra Alman futbolcunun ayağı Volkan Şen'in sırtına geldi.

Bu pozisyonun ardından Volkan Şen yerde kalırken, sarı-lacivertli futbolcu, hakem Cüneyt Çakır'a sırtını açtı ve Beck'in tabanının geldiğini ifade etti. Ancak Cüneyt Çakır, Volkan Şen ile aynı görüşte olmadığını belirtti. Bu pozisyonda Fenerbahçeli taraftarlar uzun süre tepki gösterdi.

CANER TEPKİSİ

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar, Caner Erkin'in oyundan atılması gerektiğini savundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Fenerbahçe Volkan Şen Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (40)

Bjk:

Cuneyt cakir:fb 2 :namuslualin teri bjk:0..........yorumsuzzz

26
31
yanıtYanıtla
tarık:

boşuna iftira atmayın fener lehinede kartlar penaltı var azıcık delşkanlı olun yenilince yatmayın

yanıt26
yanıt17
Yuh:

Bi yuru git beaaa. Bari buna ok atmayin gidin once top oynamayi ogrenin... Yorumlu yorum aksamdi!!!

yanıt8
yanıt6
aaaaaaa:

kirli takımın yine kirli bir galibiyeti bu na sevinenler var.

25
28
yanıtYanıtla
Gercekci:

Fener evine çevire yendi. Tek bjk yi değil gs-ts yi de yemiş gibi ??. BJK nin klasik ağlama edebiyatı Sosa nin el ensesi de normal ya . Ilk devre deki maçta faul ofsayt la gol atınca güzeldi demi bu sene fener eze eze şampiyon

25
16
yanıtYanıtla
realite:

8jk alışkanlık haline getirdi her fb maçından sonra hakem ağlamasını. . . ulen bir kerede ağlamayın daa. . . ilk maçı hatırlayın resmen hakemle kazandıdı 8jk. . . . biraz utanın kabullenin. . .

13
17
yanıtYanıtla
Hasan yuksekMobil-ANDROID:

Beşiktaş kazanırsa lig biter diyenler , merak etmeyin lig bitmedi.cakir ligi bitirmedi asıl şimdi Beşiktaş şampiyon oldu.

23
5
yanıtYanıtla
kara60:

Arsenal barca macinida kotudu cuneyit cakir caneri iki defa atmaliydi gol oncesi faul yoktu avrupada bu hakeme mac verilmesin bizim ulkede maci katleden avrupayida batirir

24
4
yanıtYanıtla
bekri:

CÜNEYT SENİ VODAFONDA TOP TOPLAYICI BİLE OLAMAZSIN.

20
7
yanıtYanıtla
loneşMobil-ANDROID:

fener herzamanki gibi 12 kisi oynadi

13
11
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title