Haberler

İbrahim Kalın'dan Feyzullah Kıyıklık'ın Davutoğlu'nu ziyaretiyle ilgili açıklama: Erdoğan'ın bu yönde görevlendirmesi olmadı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, eski AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın Ahmet Davutoğlu'nu ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Erdoğan'ın bu yönde bir görevlendirmesi olmadı. Kimseye bir telkinde bulunmak için gitmediklerini ifade ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Eski AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık'ın Ahmet Davutoğlu'nu ziyaretiyle ilgili olarak, "Erdoğan'ın bu yönde bir görevlendirmesi olmadı. Kimseye bir telkinde bulunmak için gitmediklerini ifade ediyor." ifadesini kullandı.

İbrahim Kalın, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklama yaptı. Kalın, eski AK parti Milletvekili Feyzullah Kayıklı'nın yeni parti kurma hazırlıklarını sürdüren Ahmet Davutoğlu'nu ziyaretine ilişkin, "Sayın Feyzullah Kıyıklık AK Parti'de yıllarca siyaset yapmış bir büyüğümüzdür. Erdoğan'ın bu yönde bir görevlendirmesi olmadı. Sayın Babacan ve Davutoğlu'nu ziyaret etmesiyle ilgili de kendi beyanından anlıyoruz biz bunu. Kendi girişimleridir. Kimseye bir telkinde bulunmak için gitmediklerini ifade ediyor." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Habertürk canlı yayınına bağlanan Feyzullah Kıyıklık, bazı görüşmelerin gerçekleştiğini ifade etmişti. Bu görüşmelerin 'kimseyi vazgeçirmek için olmadığını' söyleyen Kıyıklık, şunları söyledi:

"Biz kimseyi vazgeçirmek için yola çıkmış değiliz. Yıllardır siyasetle uğraşan bir insan olarak bütün siyasilerimize gidip Türkiye'nin durumunu, Türkiye'deki karmaşanın gittiği yeri, bir de bildiğimiz doğruları ve onların söyleyeceği doğruları dinlemek için gittik. Girdikleri işten vazgeçirmek, onları başka bir yöne götürmek için değil. Herkes kendi yolunu kendisi çizer. Biz öyle bir teklifte bulunamayız ki. Biz siyasetle ilgili insanlar olarak fikirlerini paylaşırız, fikirlerimizi söyleriz. Telkin ve vazgeçirme veya 'bu işte niye varsınız' diye bir hukuksuzluğumuz, kanunsuzluğumuz, ahlaksızlığımız olamaz."

Eski vekil, programda kendisine sorulan "Bu görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile mi oldu" sorusunu ise yanıtsız bırakmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Feyzullah Kıyıklık İbrahim Kalın AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title