Haberler

Çukur'un Vartolu'sundan Evlilik Nasihatı: Başıboş Gezmeyin!

Güncelleme:

Ekranda fırtınalar estiren Çukur dizisindeki Vartolu karakteriyle büyük beğeni toplayan Erkan Kolçak Köstendil, evlilikle ilgili nasihatte bulundu.

Önceki gün Anadolu Yakası'nda bulunan bir AVM'de sevenleriyle buluşan Erkan Kolçak Köstendil, evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

"GENÇLER EVLENİN, BAŞIBOŞ GEZMEYİN"

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Köstendil, "Eşiniz Cansu Tosun'la aynı mesleği yapıyorsunuz, zorluk çekiyor musunuz?" sorusuna, "Bence zorluğu yok. Dünyaevi güzel bir şey... Gençler evlenin, başıboş gezmeyin" diyerek, nasihatte bulundu.

Çukur'un Vartolu'sundan Evlilik Nasihati: Başıboş Gezmeyin!

Çukur'un Vartolu'sundan Evlilik Nasihati: Başıboş Gezmeyin!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Kolçak Köstendil Anadolu Yakası Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (14)

Nuri Alco:

Dininiz imaniniz para para para ne bicim insansiniz yahu. Az ile yetinmeyi hicmi ögrenmediniz

5
7
yanıtYanıtla
KÜÇÜK EMRAH:

Nuri Amca kız kardeşimi yurt dışında tedavi ettireceğim diye az paramızı yemedin.

yanıt0
yanıt0
COŞKUN GÖĞEN:

Emrah'' ım benim suçum yok Aslanım Nuri Amcan beni bile kandırdı Nuri bu alemde kimsenin babasını sormaz hep Annelerini sorar

yanıt0
yanıt0
yardım:

ekonomi dibe vurmuş sen git boş haber yaz bize

4
5
yanıtYanıtla
Ölbe Adam:

Amin.

3
5
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

Zengin, evinin balkonunda oturup dışarıyı seyrederken, çöp kutularından bir şeyler toplayan fakir birini gördü, “Allah’a şükürler olsun ki fakir değilim. ” dedi. O sırada fakir adam etrafa baktı, el arabasında yürütülen engelli birini gördü, “Allah’a şükürler olsun ki engelli değilim. ” dedi. Derken engelli adam yolda ambulansın hızla bir hastayı hastaneye yetiştirmekte olduğunu gördü, “Allah’a şükürler olsun ki hasta değilim. ” dedi. Hasta da hastaneye vardığında ölen birinin morga götürüldüğünü görd

8
0
yanıtYanıtla
EMOXXX:

para

6
1
yanıtYanıtla
ALİÇO:

HERKESİN AKSİNE TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜYORUM GÜZEL DEMİŞ İYİKİ DEMİŞ UNUTMAMAK GEREKİR Kİ BU TİP OYUNCULARI ÖRNEK ALAN İNSANLAR HATTA ÇOCUKLAR VAR DEDİKLERİDE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK MERAK EDİYORUM SEKARLIK SULTANLIK DESEYDİ NE DERDİNİZ

6
0
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

bız senı sakarya fıratda mahmut olarak tanıdık. oyle conconlar gıbı yenı tanımadık

2
2
yanıtYanıtla
JUL SEZAR:

conconlar begenmemeye basladı :) ben sıze concon olamazsınız demedım adam olamazsınız dedım :)

yanıt3
yanıt2
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title