Haberler

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme:

Ocak ayının gelmesiyle henüz yeni bölümü yayınlanmayan Çukur'un 3. sezon 16. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Yamaç'ın babası İdris Koçavalı'yı öldürdüğünü izleyen Vartolu, görüntüler karşısında sinir krizi geçiriyor.

Show TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Çukur dizisi, kanalların reklam anlaşmalarından dolayı Ocak ayının başlarında yayınlanmadı. 13 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan dizinin 83. yeni bölümünden fragman yayınlandı.

BABASININ ÖLDÜRÜLMESİNİ İZLEDİ

Çukur yeni bölümde, babasının katilini öğrenmek için peşinde olduğu flash belleğe sonunda ulaşan Vartolu gördükleri karşısında derinden sarsılıyor. Yamaç'ın babası İdris Koçovalı'yı öldürdüğü görüntüleri izleyen Vartolu "Yamaç!" diyerek acı içinde haykırıyor. Vartolu'nun öğrendiği gerçek sonrası neler yapacağı ise merakla bekleniyor.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mahsun'un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun'u affedip affetmeyeceği merak konusu olacak. Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı tehlikede yanında yine Damla'yı bulacak.

Vartolu Almanya'daki macerasında sona yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer'in kapışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Azer'in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun'un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek.

Karşısında duran herkesi Çukur'un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

TOLGA SARITAŞ ÇUKUR'A MI TRANSFER OLDU?

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez ve Berkay Ateş'in yer aldığı dizi Çukur'a dahil olacağı haberi gündeme bomba gibi düştü. Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur'a yeni bir isim daha ekleniyor. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş iddialara göre Çukur dizisine transfer oldu.

Çukur'un merakla beklenen 83. bölüm fragmanı yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Sakaryalı hatun:

Bu tarz kötü içerikli diziler,umarım kaldırılır.

9
8
yanıtYanıtla
NE DEMEKKKKKK:

olur AVNİ, ,

yanıt0
yanıt1
sami:

bu çukur hala oynuyomu

7
7
yanıtYanıtla
Kemal:

Evet oynuyor, hayirdir?

yanıt6
yanıt5
SERDENGEÇTİ:

Şunu izleyip de gerçek zanneden kaç kişi vardır memlekette.

9
3
yanıtYanıtla
Kartal:

Olay gercek olmadigini bile bile izleyebilmek. Ama bazi beyinler varki bizim ülkede gördügü herseyi gercek zannetmek istiyor.

yanıt2
yanıt0
kamil:

çokkk

yanıt0
yanıt0
kenan:

Türkiye tarihinin en iyi dizisidir. elinize emeğinize sağlık

5
4
yanıtYanıtla
KAMİLK:

hangisi bu mu, o mu, bence ötekisi, , , ,

yanıt0
yanıt0
ercan:

aman bir üzüldük sormayın bunlar zannediyo rol yapınca vatandaş üzülecek biz vatandaşların gerçeklere bile üzüntü ayıracak halimiz hatta vaktimiz yok zaten bu çukuru seyretmiyoruz

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title