Haberler

Çukur'un 87. bölüm fragmanı yayınlandı! Efsun ve Yamaç öpüşüyor

Güncelleme:

Çukur dizisinin merakla beklenen 87. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur baskına uğruyor ve Cumali yakalanma tehlikesi yaşıyor. Öte yandan Yamaç ve Efsun yakınlaşmaya başlıyor. "Gözlerinde ne var" diyen Yamaç, Efsun ile öpüşüyor.

Show TV ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur'un 87. bölümünden ilk fragman geldi. Çukur yeni bölümde Yamaç'ın yaşadığını öğrenen Çağatay, adeta intikam yemini ediyor. Bunun yanı sıra heyecanın eksik olmadığı fragmanda Çukur baskına uğruyor.

ÇAĞATAY İNTİKAM FİTİLİNİ ATEŞLİYOR

Çağatay'ın "Artık ayağımın altında bir Koçovalı istemiyorum!" sözleriyle intikam fitilini bir kez daha ateşliyor. Çukur ise baskına uğruyor. Çukur'a geri dönen Cumali polislerden köşe bucak kaçarken, Yamaç'ın aksiyon dolu dövüş sahneleriyle yine adından söz ettiriyor.

Çukur'un 87. bölüm fragmanı yayınlandı! Efsun ve Çağatay öpüşüyor

EFSUN VE YAMAÇ ÖPÜŞÜYOR

Nefes kesen anların yaşandığı fragmana damga vuran an ise Yamaç ve Efsun'un yakınlaşması oldu. Sarmaş dolaş Efsun'la yatakta yatan Yamaç, "Gözlerinde ne var" diyerek Efsun'un saçlarını öpüyor. İkili daha sonra yakınlaşarak öpüşmeye başlıyor.

ÇUKUR'UN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur Pazartesi akşamı 3. sezonun 20. bölümüyle ekrana gelecek. Çağatay bütün gücüyle Çukur'un üstüne yürümeye devam ederken yaptıklarından sadece Koçovalı erkekler değil Koçovalı kadınlar da etkilenecek. Selim, Cumali ve Akın etkisiz hale gelince Çukur'u kimin koruyacağı merak konusu olacak. Çukur halkı giderek çaresizleşirken Çağatay, Yamaç'ın hayatına karşılık para ödülü koyacak. Yamaç ve onu korumaya çalışan Vartolu bir anda kendilerini hedef tahtasında bulacak ve para için kendilerine saldıranlarla amansız bir köşe kapmaca oynayacak. Heyecan ve aksiyon dolu anlar seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Çukur'un 87. bölüm fragmanı yayınlandı! Efsun ve Çağatay öpüşüyor

Çukur'da yaşanan gelişmeler Karaca'yı derinden etkilerken onu korumaya çalışan Azer'le aralarında bir yakınlaşma yaşanacak. Çağatay Yamaç'ı giderek daha çok sıkıştırırken Yamaç'ın kime sığınacağı merak konusu olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çukur Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (24)

ALP:

Gençleri silah, şiddet , cinayet e yönelttiğiniz yetmedi son kalan ahlak namus tu onuda yaptınızya. ALLAH aşkına rütük niçin hala bu rezil dizinin yayınına izin veriyor. Her eve televizyonla sokulan toplumun ahlak, din örf adetlerini temelden sarsan rezalet.

29
1
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI:

bu namussuzların yüzünden gençlik ne hale geldi. birileri silaha merak salıyor. diğerleri ise aşk meşk peşinde. bu dizileri kökünden kanallardan kaldırmak lazım.

16
2
yanıtYanıtla
GİRAYHAN:

İmansızlar aleni zina yapıyorlar.Hükümetimiz de bu edepsizlikleri görmemezlikten geliyor...

yanıt13
yanıt1
sadi:

pislik bunlar lanet bi dizi

14
3
yanıtYanıtla
ASLI:

GENELDE DİZİ İZLEMEM AMA BU BÖLÜM İLGİMİ ÇEKTİ.

2
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BU BÖLÜMÜ TEKRAR TEKRAR İZLİYCEM LOO. HE VALLA

1
3
yanıtYanıtla
AZBUNAK:

BEN DA BEN DA. . . HEMi DE EN GÖZEL ZAHNESiNiN RESiM CIKTIZINI ALIP DUVARE ASACEM LOOO, VOLLAH BiLLAH. . .

yanıt0
yanıt0
Mahalleli:

Öpüşmeyi bırak yatağa girmişler yatağaaa

2
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

RTÜK e selam olsun. . devam. . . .

3
0
yanıtYanıtla
ferd:

rtuk su an findik kiriyor sesi solugu fazla cikmiyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title